Модели автомобили > Clarus

Схема на двигателя

(1/5) > >>

ivannlbc:
Както вече писах, Кларуса ми отказа да пали. Има бензин, има акумулатор, нов стартер, нови свещи...
За идентифициране на проблема обаче е по-лесно, ако имаме схема на двигателя на колата и връзката с компютъра, за да локализираме проблема.

Някой да има схема на Кларус?
Или поне съвет, откъде мога да намеря?

ivannlbc:
Пуснах да свалям Microcat  от Замундата, но има само един сийдър. А аз си мислех, че сте сийдъри повечето ;)  yahoo
Бавно ще стане, но дано помогне програмката. Благодаря на този единствен сийдър, който и да е той!

radkoDI:
Довечера ще ударя и аз едно рамо с торента, ако не си го свалил до тогава. Между другото има и тема за микрокат-а, та я погледни относно кракването й, и да споделиш работи ли при теб. Можеш дз използваш и www.kia-trade.ru - там микрокат-а е online.

ivannlbc:
Колеги, компютъра на КИА-та е някаква система на Бош. Системата разпознава някаква грешка номер 200, но нямаме информация за това какво означава. Ако някой знае какво се крие под съобщението "грешка номер 200", нека помогне.

ivannlbc:

--- Цитат на: radkoDI в Февруари 02, 2010, 11:51:52 am ---Довечера ще ударя и аз едно рамо с торента, ако не си го свалил до тогава. Между другото има и тема за микрокат-а, та я погледни относно кракването й, и да споделиш работи ли при теб. Можеш дз използваш и www.kia-trade.ru - там микрокат-а е online.

--- Край на цитат ---

Готово, свали се програмката. Да видим дали ще помогне...
Благодаря за готовността да помогнеш все пак.
Ще пиша пак като има развитие на проблема.

П.С. Оставям програмката да се сийдва от мен, ако някой иска да сваля доде е време.  :-\

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия