FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Я да чукна едно инфо и за моите предни накладки за спортидж 3 2.0 бензин автомат 4х4. Та до lini - за спортиджа ми дадоха цена за предни накладки 285лв и 36лв за смяна. Интересно как са ти дали 200лв цена или спортиджа е 1.6 GDI и има разлика? Пак явно нещо не съм късметлия, защото моите предни са на 22000км, основно натоварено градско и са тотал аут...как Митето е минал 50 000км без смяна ми е много чудно, при това с автомат. Не съм ръчкач, но това излезе след 22 000км. Казват, че оригиналните били много меки и не правели ръб на дисковете, пазели ги били. Чета, че тук колеги ги сменят на 60к, 75к, та се чудя какъв карък излязох, че ги стопих толкова бързо...някакви идеи....
До Smirnoff...При теб са като нови казваш, а как караш - повече градско или не толкова. Просто ми звучи странно като гледам, че при мен са на нула, а по принцип се сменят на 40к или 50к... почвам да си мисля, че на техническото са ми ги подменили с износени , че как иначе при Вас са като нови на тези километри, а при мен са аут? Май ще взема да се поинтересувам защо се получава така, може накрая да се окаже, че на аванта ще ми ги сменят . Сериозно, това почва да ми се струва все по-странно! Като ги сваля ще взема да ги снимам и да ги постна тук . Шофирам основно градско, натоварено е в София, джипката я търкалям по цял ден. Затова казвам, че почти не слизам от нея и ето резултата....пък карам нормално без изцепки...на королата преди ги сменях на около 40к пък и нея не я спирах...почвам да се изнервям ....лекичко де....може пък накладките да се окажат дефектни....ти да видиш късмет