Автор Тема: Пластмасовите отделения в багажника  (Прочетена 8149 пъти)

Mar

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 85
Здравейте!
Някой да е свалял първото (най близо до вратата) пластмасово отделение на багажника на вагона? Или поне да има идея как се сваля  :(
Проблемът ми е, че се разляха 7 л. вода в  багажника %) и след махането на резервната гума се видя, че точно под това отделение има наклон и се беше събрала много вода.
ПС. Също ако някой има идея къде са отишли останалите 5-6 л. да казва  crazy
« Последна редакция: Май 09, 2010, 07:04:30 pm от Mar »

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
Re: Пластмасовите отделения в багажника
« Отговор #1 -: Май 09, 2010, 09:35:55 pm »
през дупката на резервната гума music
Купи си леген за багажника.Няма да имаш такива проблеми :)

jorko.b67

• Почетен член
  • Master of KIA
  • Публикации: 1870
« Отговор #2 -: Май 09, 2010, 11:03:49 pm »
Няма проблем - всичко се разглобява. Аз веднъж разлях вода в багажника (също Сийд комби) , поразгледах и видях , че беше или със пластмасови винтчета , или с пластмасови щипки... Не се работи трудно - няма страшно - само си ги събирай , че лесно се губят....

jorko.b67

• Почетен член
  • Master of KIA
  • Публикации: 1870
« Отговор #3 -: Май 09, 2010, 11:05:34 pm »
Ако не се лъжа  - отделенията могат да се изваждат...

aris

• Spammer
  • Публикации: 817
  • Sportage 4 1.6 GTDI automatic
« Отговор #4 -: Май 09, 2010, 11:41:37 pm »
А някой имал ли е проблем с тропане от пластмасите от зад на багажника.Маханл сам всичките кори и резервната гума дори но пък нещо скърца тропа като каруца!Имали ли сте подобен проблем?

Pavkata

• Новак
  • *
  • Публикации: 37
« Отговор #5 -: Май 10, 2010, 08:55:15 am »
И при мен тропа и скърца. Скърца ми гредата, в която се прибира щората на багажника - подложил съм плат в гнездата отстрани. Комбитата се осукват повече от другите и е нормално да се разскърца по-бързо по нашите гладки пътища. Нещо ми прилопва и ключалката на задната лява облегалка. Има и други ама не мога да ги хвана откъде точно идват. Поскърцва и някоя гума отдолу отзад защото като мина през автомивката или когато вали дъжд се загубва и като изсъхне пак започва да поскърцва.

vanselot

• Разбирач ;)
  • Публикации: 159
  • pro_cee'd 1.6 benz
« Отговор #6 -: Май 10, 2010, 08:11:47 pm »
А някой имал ли е проблем с тропане от пластмасите от зад на багажника.Маханл сам всичките кори и резервната гума дори но пък нещо скърца тропа като каруца!Имали ли сте подобен проблем?

И при мен в същото. Извадих всичко от багажника и пак :( Между останалите пластмасови части отзад подлагах меки уплътнения колкото да разбера откъде идва и пак нищо не разбрах.от Чука си нещо и тва е. И то не толкова по дупки, колкото по равен път, само от вибрациите...   :o

mitkopitko

• Почетен член
  • Разбирач ;)
  • Публикации: 263
« Отговор #7 -: Май 11, 2010, 02:31:39 pm »
Още един със същата болежка! 2 месеца си носих всичките глупости на задната седалка за да разбера от къде дрънчи ама не и не! А скърцането е доста ясно и отчетливо! Ще се повозя в багажника някой път струва ми се  crazy

veno

• Разбирач ;)
  • Публикации: 192
« Отговор #8 -: Май 11, 2010, 07:36:44 pm »
и на моето комби е така, отзад хлопа нещо особено при преминаване през легнали полицаи... водих я в киа, казаха 5та врата... трънки... още как излезнах от сервиза и пак си хлопаше... ама не ми се връщаше да се занимавам с тия аматьори...
Cee'd SW EX 1.6 CVVT

vanselot

• Разбирач ;)
  • pro_cee'd 1.6 benz
« Отговор #9 -: Май 11, 2010, 09:21:29 pm »
Днес свалих голямата черна пластмасова кора дето е на капака на багажника (2 болта, другото са щипки - дърпайте смело), покарах без нея и оп - тишина! Пак я сложих, като внимавах всяко от жълтите копченца да си влезе и сега май се  намести и не трака  yahoo ... Ха дано така си остане!!

StarSign

• Разбирач ;)
  • Публикации: 125
« Отговор #10 -: Май 11, 2010, 11:27:19 pm »
А дали не ви потропват самите щори в багажника!?  8-)

vanselot

• Разбирач ;)
  • pro_cee'd 1.6 benz
« Отговор #11 -: Май 12, 2010, 11:00:40 am »
На кое казвате щори?

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
« Отговор #12 -: Май 12, 2010, 11:03:17 am »
на това което се дърпа и закрива багажника на вагона music

aris

• Spammer
  • Публикации: 817
  • Sportage 4 1.6 GTDI automatic
« Отговор #13 -: Май 12, 2010, 03:18:10 pm »
Днес свалих голямата черна пластмасова кора дето е на капака на багажника (2 болта, другото са щипки - дърпайте смело), покарах без нея и оп - тишина! Пак я сложих, като внимавах всяко от жълтите копченца да си влезе и сега май се  намести и не трака  yahoo ... Ха дано така си остане!!

Някоя снимка ще ни помогне :) Аз днес отидох до сервиза смениха ми задните амортисиори и пък го прави :(
Нещо вибрира тропа на багажника и това е.Ще взема силиконов спрей и ще прасна на тези пластмаси отстрани кадето се свързва багазника с седалките и ще намажа с масълце винчетата и ще ви кажа резултати.Иначе винаги си тропа на неравности и прав път.И проблема е на много сидове като чета форумите!

Pavkata

• Новак
  • *
  • Публикации: 37
« Отговор #14 -: Май 12, 2010, 05:15:09 pm »
Аз вече пръсках със силиконов спрей гредата на щората( в подвижния край ) и в гнездата където ляга. Пръсках и в закопчалките на задните облегалки - ефекта е геврече с дупка  :) .