Автор Тема: сервиз за киа-та  (Прочетена 759 пъти)

jojo

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 56
сервиз за киа-та
« -: Юни 01, 2010, 11:42:01 pm »
хора с авелата големи ядове напоследък.
сега се чудя дали да ида в сервиза на киа (горубляне в бирената) ,защото вече си нямам представа какво му става,бензинова помпа ли изгърмя,компа ли се ебава,само че сега пали само на дърпане от друга кола за да премине на газ ,защото на бензин въобще не иска вече (гориво има поне 25 литра мин).
капне ли дъжд въобще не може да става и дума за стартиране на мотора,ако запали влезе ли в локва по време на движение гасне и дотам.

кажете в посочения сервиз за извънгаранционна кола (10 годишна е ),каква е таксата,на час ако е ,каква е тарифата за час.
защото вечеми писна твърде много и се надявам там като официален представител да имат повече представа от този модел.

дайте някакъв съвет,какво да се прави с този автомобил,защото вече след 20 тина закъсвания за месец,може да предположите какво е чуството.
като алтернативен вариант ми оставя да я правя тотал,въпреки че не ми иска,че и външен вид оправях и салон

smirn0ff

• Spammer
  • Публикации: 981
  • Шеф диригент
    • Транс Телеком ЕАД
Re: сервиз за киа-та
« Отговор #1 -: Юни 02, 2010, 06:31:48 pm »
jojo,

можеш да им се обадиш поне във фирмения сервиз и да ги питаш за авелата, но според мен там много малко от хората са виждали и пипвали този модел. Все пак ги питай!
KIA cee'd LX 1.6 CRDi 115hp

jojo

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 56
« Отговор #2 -: Юни 03, 2010, 11:11:33 am »
по принцип се обадих,но настоях да ме ориентират и за приблизителна сума ,че не съм в състояние да платя по 80-100лв на час.
а и хората като им казах модела се зачудиха,но се сетиха иначе.

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 3988
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
« Отговор #3 -: Юни 03, 2010, 12:55:31 pm »
е те си четат форума,затова са се сетили