Автор Тема: Kia ceed 1,6 crdi помогнете с мнения  (Прочетена 4728 пъти)

iovigi

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
Kia ceed 1,6 crdi помогнете с мнения
« -: Ноември 04, 2012, 09:53:21 pm »
Здравейте, четох доста из форума и си харесах една Кia ceed 1,6 crdi 115 коня 2009 год   ,ето я     http://www.cars.bg/u817990    моля за мнение и препоръки заслужава ли си  :o

jorko.b67

• Почетен член
  • Master of KIA
  • Публикации: 1870
Re: Kia ceed 1,6 crdi помогнете с мнения
« Отговор #1 -: Ноември 04, 2012, 10:30:13 pm »
Колега ,
ПРИНЦИПНО това е страхотен двигател (да не кажа най-сполучливия на Сий'д, че колеги с бензиновите двигатели ще се разсърдят) !!!
Колата си е страхотна - такава ако вземеш - няма да сбъркаш !!!
НО - малко (какво малко - направо си е много) ме притесняват цифрите , а именно :
- колата пише , че е произведена 2009 - тези коли са със поне 5 години гаранция - защо пише , че дават гаранция 12 месеца ???
- пише , че е на 65 000 км - до 150 000 би трябвало да й е гаранцията
След тези два реда излиза , че нещо с колата (от тази обява) не е на ред - СЪС СИГУРНОСТ Е БЕЗ ЗАВОДСКАТА ГАРАНЦИЯ , което означава ,  че може да е обслужвана "едно към гьотере" или да й е правено нещо не както трябва...
Може пък човека да е решил и да се е отказал от гаранцията , но в Швейцария това малко ме съмнява...
Дано да имаш късмет с колата !!!

iovigi

• Новак
  • *
« Отговор #2 -: Ноември 04, 2012, 10:39:26 pm »
Мда, благодаря , а международна ли е гаранцията на Киа и мисля ,че един  преглед в Киа сервис ще покаже кое как е ,нещо над което да обърна внимание при прегледа и да им наблегна на хората от Киа сервис или те си знаят работата, четох ,че за  Плевен имаше едно положително и едно отрицателно мнение за сервиза

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
« Отговор #3 -: Ноември 04, 2012, 11:17:29 pm »
двузонов климатроник crazy
Колега,отиди да я погледнеш колата и направи снимка на VIN номера на челното стъкло,долу вляво.После с него в шоурума/сервиза с молба за проверка.Това ще ти излезне по-ефтино!Ако наистина е на тези километри я взимай.Можеш с ИНд комерс да се разбереш да ти продължат гаранцията.КМБ едва ли ще искат още една кола при тях 8-)
Колата наистина изглежда слънчева music

iovigi

• Новак
  • *
« Отговор #4 -: Ноември 04, 2012, 11:47:21 pm »
 :)  да ,това с двузоновия климатроник и аз го забелязах ,малко са се престарали в писането ,благодаря за съвета с VIN номера