Автор Тема: най-висшата лига  (Прочетена 186 пъти)

kasi

• Новак
  • *
  • Публикации: 12
най-висшата лига
« -: Август 13, 2010, 09:40:54 pm »
Привет колеги.Освен таратайките ни има и други много важни неща на тая земя.Та утре започва едно такова нещо -футболното първенство на Англия или най-Висшата от всички Висши лиги на света.Е,има ли и други фенове дето карат Киа и зяпат английски мачове.Може и да се видим кой на кой отбор симпатизира,че да се дракаме за нещо.Айде успех на любимите ни отбори и много приятни мигове пред ТВ-то.Go Go Gunners,че вече 5 години без трофей ми стана много.

ivannlbc

• Разбирач ;)
  • Публикации: 277
Re: най-висшата лига
« Отговор #1 -: Август 14, 2010, 05:08:10 pm »
Объркал си форума, приятелю. Ето аз примерно предпочитам да гледам великото дерби между Видима-Раковски (Севлиево) и цеца панчаревска, където има невероятен заряд, вместо който и да е мач от твойта висша лига.  rofl

Утре е титаничния сблъсък в Бургас, между Дарко Пасевски+ВКара Дембеле и Балък Красимиров, така че у нас си е достатъчно интересно.  ;D ;D ;D
KIA Clarus SLX combi 116 hp 1,8 l 1998

ivannlbc

• Разбирач ;)
  • Публикации: 277
« Отговор #2 -: Август 14, 2010, 08:25:42 pm »
Колега, оказах се прав! Дербито с Видима беше по-вълнуващо и от трилър на Хичкок. Е как да гледам сега онова излъскано и засукано първенство на някакъв далечен остров?! Ми то е супер скучно. А и там карат колите отляво на пътя с десен волан! Обратна му работа! Да ти покажа ли що за знаци има там по пътищата? Ето един пример:

Не е ли лудница, а? Снимката е моя, лично спрях колата да снимам. :)
KIA Clarus SLX combi 116 hp 1,8 l 1998

smirn0ff

• Spammer
  • Публикации: 981
  • Шеф диригент
    • Транс Телеком ЕАД
« Отговор #3 -: Август 15, 2010, 03:18:21 pm »
Във висшата лига съм за Манафчестър Юнайтед :) както обичат да казват българските противници на отбота ми :) 8-)
KIA cee'd LX 1.6 CRDi 115hp

Kiko09

• Новак
  • *
  • Публикации: 12
« Отговор #4 -: Август 16, 2010, 02:07:41 pm »
Челси  ;D