FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
п.п. Дърпал ли си друга кола с твоята до момента?
Според мен това си е кофти монтаж на съединителя, моята го има същия проблем, първите месеци миришеше на съединител при качване на бордюр, като карам на задна има едно виене на съединителя.
Аз съм с миризма при натоварване на полусъединител, но няма приплъзване, виене или вибрации. Колата е на 3 години и 72к км. Така се държи още от началото, но не го считам за проблем.
Цитат на: Embezzler в Август 24, 2011, 09:00:25 pmАз съм с миризма при натоварване на полусъединител, но няма приплъзване, виене или вибрации. Колата е на 3 години и 72к км. Така се държи още от началото, но не го считам за проблем. според мен това не е проблем.аз съм на 90000км и два-три пъти съм го прегрявал и припушвал съединителя.първия път си го спомням ясно беше при паркиране назад в една кална нива с бордюр в ст.град, тогава леко с газ назад влязох до половината, назад до предните гуми, в номента в който започнах да вкарвам предницата изскърца на желязо и реагирах обратно с първа и газ извадих колата ... замириса на съединител ... доста позната миризма втория път беше когато се катерих по едни чукаци(отбелязвам на отворени прозорци) над Априлци, на полусъединител, на полусъединител, на полусъединител, на полусъединител .... и накрая замириса - спрях и до там