Модели автомобили > Sportage

Покупка на Киа Спортаж

(1/4) > >>

qgoar:
Колеги решил съм да си купя киа спортаж.Спрял съм се на модела 2000 година дизел.Ще се радвам да споделите някакви мнения понеже нямам опит с джиповете.На газ също ми се струва не лош вариант само че не знам как е с харченето.И другото което ме интересува как е с проходимоста този модел?Изобщо кои какво мнение има ще ми е от полза да го чуя.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

aris:

--- Цитат на: qgoar в Септември 09, 2010, 10:40:08 pm ---Колеги решил съм да си купя киа спортаж.Спрял съм се на модела 2000 година дизел.Ще се радвам да споделите някакви мнения понеже нямам опит с джиповете.На газ също ми се струва не лош вариант само че не знам как е с харченето.И другото което ме интересува как е с проходимоста този модел?Изобщо кои какво мнение има ще ми е от полза да го чуя.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

--- Край на цитат ---

Мое мнение насочи се на новия Спортидж

qgoar:
Kои имаш предвид за новия след коя година?

Митето:

--- Цитат на: qgoar в Септември 10, 2010, 07:38:54 pm ---Kои имаш предвид за новия след коя година?

--- Край на цитат ---
2010 8-)

ivan kozev:
Щом искаш мнение ето едно такова . Наближава месец откакто си купих такова производство 2000г дизел 83 коня. За сега съм доволен от всичко и от возията и от комфорта който предлага . Единствено разхода на гориво не ме устройва . Някъде е между 7 и 8 литра. Понеже имах до преди месец и Мерцедес 2.5 дизел та с него едвам достигах до 7л и бях доволен . В момента го продадох ,но имам и Фиат Стило дизел 1.9 JTD 115 коня и при него разхода не минава 5л. Та за това малко съм разочарован от разхода ,но пък като се има в предвид ,че е джип се примирявам. Та мерак с пари се гаси .Имаш ли парите гмуркай се и си свиркай. crazy

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия