Автор Тема: киа спортидж- голям гаф  (Прочетена 13770 пъти)

kisova

• Новак
  • *
  • Публикации: 5
киа спортидж- голям гаф
« -: Септември 13, 2010, 01:53:43 pm »
Купих си Киа и немога да намеря номера на рамата за  регистрация. Може ли някой да  помогне!!!!!

ivannlbc

• Експерт
  • Публикации: 464
Re: киа спортидж- голям гаф
« Отговор #1 -: Септември 13, 2010, 07:52:44 pm »
И на мене при регистрацията ми търсиха ония майстори половин час къде е номера на рамата.
Не мога да ти помогна с друго, освен с въпрос:

Клиентите сами ли си търсят номера при регистрация или регистриращия орган го гледа и записва в документите?
KIA Clarus SLX combi 116 hp 1,8 l

radkoDI

• Разбирач ;)
  • Публикации: 169
  • SOUL 1,6 бензин, МТ; SEAT Toledo - 1,8 LPG
« Отговор #2 -: Септември 13, 2010, 09:43:03 pm »
Здравей и добре дошъл/ла във форума. Относно VIN номера щеше да е хубаво да споменеш коя година е модела, но тъй като не ми беше трудно открих малко схемички с разположение на различните етикети с информация на моделите Sportage от 1995 до 2011 г.

kisova

• Новак
  • *
« Отговор #3 -: Септември 13, 2010, 10:13:30 pm »
благодаря. Kia sportage 1999 г. дизел .  Имаш  право номерасе търси от служба КАТ , но специалистите там са с ограничени възможности!!!!!

mmtrance

• Разбирач ;)
  • Публикации: 132
  • KIA sportage 2.0 CRDI
« Отговор #4 -: Септември 14, 2010, 11:15:50 am »
ако е като при модела от 2008г номера е под пасажерската седалка - има една пластмасова тапа която се маха и от долу е номера. дано съм бил полезен, и безаварийни километри с машината.
diesel power.... feel it!

kisova

• Новак
  • *
« Отговор #5 -: Септември 14, 2010, 09:03:12 pm »
Thanks fine .

Много моля да ползвате кирилицата занапред!
Мод:Митето
« Последна редакция: Септември 14, 2010, 09:45:29 pm от Митето »

kisova

• Новак
  • *
« Отговор #6 -: Септември 16, 2010, 02:10:55 pm »
Благодаря ти за съвета. Съвсем правилно и от полза ми бе. Номерът е корозирал много здраво , но се надявам проблема да се реши.  bye drink

bikerdido

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #7 -: Декември 25, 2010, 11:27:12 pm »
Аз доколкото знам е под предната дясна врата на гредата на рамата-правиш лицева опора до дясна предна врата и търсиш отдолу на рамата!Успех защото може да е трудно намирането поради корозия и т.н. ;D

dickens

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 71
  • Forte 2.4 SX
« Отговор #8 -: Декември 26, 2010, 01:09:01 am »
А бе при мен този VIN номер е поне на 10 видни места по колата %) Вие какво залягате не ми е ясно crazy

gogo6307

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #9 -: Юни 12, 2012, 03:02:12 pm »
Но го търсят само на РАМАТА. При мен беше същото, даже викаха криминалист със специална апаратура да проверява, но и така не го откриха, после я пуснаха за проверка да не би да е крадена, и там - нищо. Накрая се довериха на номера от купето, който съвпадаше със този от документите. Пренабиха нови номера и я регистрираха напълно законно. След известно време се наложи да сменям хъб и установих, че номера на оригиналната рама няма нищо общо с каталожните номера на много от частите за модела и конкретния автомобил.Колата е купена от Италия и там най-вероятно са правени много подобрения и рационализации (не знам защо думата е "побългаряване").