Автор Тема: Ремонт рейка Carnival 2000 2.9TDI  (Прочетена 3815 пъти)

Kaloyan

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
Ремонт рейка Carnival 2000 2.9TDI
« -: Октомври 27, 2010, 08:07:30 am »
Колеги здравейте. От скоро имам КИА Карнивал и имам проблем с рейката или поне така си мисля. Изтича маслото за хидравликата, видях го от каде тече даже и смятам да и направя ремонт.Интересува ме от каде могат да се намерят семерингите и лесно ли става ремонта и дали вуобще има някакъв ремонтен комплект за рейката и дали си струва да я отварям. Ще съм благодарен, ако ми каже някой.

carnival

• Новак
  • *
  • Публикации: 32
Re: Ремонт рейка Carnival 2000 2.9TDI
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2010, 10:11:05 am »
Колега, отговорих подробно на същия ваш въпрос преди седмица. Пратих ви схема на рейката, с номерата на резервните части и ремонтните комплекти. Дадох ви цена и срок на доставка. Ако искате проверете и в представителството. Не вярвам човек от форума да бръкне в джоба си и да ви извади частите за ремонт на рейката, така че ако искате да си помогнете просто не губете време. Обърнете се към някой търговец, който внася авточасти за Киа и си го поръчайте. Не е задължително това да сме ние. Успех !

Христов

• Новак
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #2 -: Октомври 29, 2010, 08:15:24 pm »
Аз съм от Габрово и имах същия проблем,в един сервиз мия свалиха и я изпратиха в Търново на някакъв Майстор който ми смени всичките части.удоволствието ми струва към то 200лв. Трябва обаче да си сигурен че помпата ти работи добре ако ли не ефекта няма да е пълен и ще трябва да правиш и нея.

Kaloyan

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #3 -: Октомври 30, 2010, 07:39:23 pm »
Колега, отговорих подробно на същия ваш въпрос преди седмица. Пратих ви схема на рейката, с номерата на резервните части и ремонтните комплекти. Дадох ви цена и срок на доставка. Ако искате проверете и в представителството. Не вярвам човек от форума да бръкне в джоба си и да ви извади частите за ремонт на рейката, така че ако искате да си помогнете просто не губете време. Обърнете се към някой търговец, който внася авточасти за Киа и си го поръчайте. Не е задължително това да сме ние. Успех !

Да колега, но просто исках да попитам дали някой е имал същия пролем и дали е с точност от семерингите или помпата.Не съм забравил че ми отговорихте и също така ще си поръчам от вас.