Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгубил си
активационния е-мейл
?
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Начало
Forum
Помощ
Вход
»
Обща информация
»
Да поговорим.... за нещата
»
Кои са моделите на КИА с двигател на Мерцедес?
« назад
напред »
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Автор
Тема: Кои са моделите на КИА с двигател на Мерцедес? (Прочетена 14678 пъти)
Joro007
Новак
Публикации: 5
«
-:
Януари 11, 2011, 05:19:33 pm »
Здравйте колеги,
от скоро съм във форума и понеже ми трябва спешно адекватна информация за КИА, реших да напиша точно какво ме касае. Та, на въпроса- имам лек автомобил Мерцедес-Бенц Е290 ТД, но вчера баща ми започна да разправя за някакви модели (джипки май) дето били с двигател на Мерцедес (дизел). И понеже след 15 дни има рожден ден, ако получа накаква адекватна информация за въпросните модели ще съм много благодарен. Смятам да го зарадвам, стига да се окажат добри като здравина/разход.
П.П: Бях му харесал МЛ 320 ЦДИ 2002г., но вече почти два дена говори само за тая Киа. И щом му е мерак, ако трябва такова ще купувам.
Активен
ivan kozev
Обичам да пиша ;)
Публикации: 84
Re: Кои са моделите на КИА с двигател на Мерцедес?
«
Отговор #1 -:
Януари 11, 2011, 09:06:01 pm »
Не знам на колко години е баща ти ,но моите са 66 и от лятото имам КИА Sportage 2000куб с двигател на Мазда дизел . Та съм изключително доволен за сега и във вървежа и с возията и с парното сега в студа и с климатика през лятото.
Активен
Joro007
Новак
«
Отговор #2 -:
Януари 11, 2011, 09:24:09 pm »
Да, четох в един английски форум за дизела на Мазда, но май говорим за някакъв 2,5 дизел, автоматик 140 или 160к.с.- модела е Соренто. Имам един познат дето се занимава с внос на коли и той ми показа от Австрия една сребърна, 2005г., автоматик, 4x4, климатроник, ABS, ел.пакет, автопилот, радио с mp3, централно с аларма и др. екстри. В момента може да я вземе от Австрия за 8,800 евро. Колата е от 1 собственик, със сервизна история на 119,000 км., изглежда супер запазена. Това като изпълнение, пробег и екстри заслужава ли си парите? И най-вече ми кажете- кой е тоя пуст дизел дето е взет от Мерцедес?
Активен
lini
Разбирач ;)
Публикации: 179
Sportage SLE 2.0
«
Отговор #3 -:
Януари 11, 2011, 09:56:48 pm »
Ако може да се вярва на Гугъл, става въпрос за 2.9 литров (2902сс) дизелов агрегат, който се е вграждал в Kia Carnival (или другото име на модела Kia Sedona).
Активен
Joro007
Новак
«
Отговор #4 -:
Януари 11, 2011, 10:25:55 pm »
lini, колега, мерси много
! Ще те черпя накой път, на някое от събиранията(поне с Мерцедесаджийте се срещаме редовно). Значи сега почвам да търся тоя 2,9 Дизел (той сигурно е като на моята Е-класа 2,9ТД-то).
Още веднъж, благодаря Ви за бързата отзивчивост.
Активен
Joro007
Новак
«
Отговор #5 -:
Януари 11, 2011, 10:40:58 pm »
Та, разгледах ги в Интернет и трябва да отбележа, че след Сиид и Соренто това е единствената Кия(Карнивал) дето ми хареса и от вън и от вътре. Видях някакви модификации EX- автоматик, автопилот, климатроник, сива (бежова) кожа, пълен ел.пакет, 7+1 (мога да си взема ДДС-то обратно), ABS, серво, централно с аларма, стерео уредба и др.
Но, 2,9ТД се монтира май до началото на 2003г. На моя човек ще му поръчам да се разгледа за накаква поръчкова (примерно 2005г.), но с германския двигател 127к.с. Ако не ще се задоволя с 2001-2003г.
Активен
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
« назад
напред »
КИА Клуб България- фен форум на КИА
»
Обща информация
»
Да поговорим.... за нещата
»