Автор Тема: Внимание измамник  (Прочетена 3038 пъти)

wolf_882

• Новак
  • *
  • Публикации: 38
Внимание измамник
« -: Януари 29, 2014, 12:44:57 am »
Не знам дали мястото на темата е тук, но търсих тема за "некоректни търговци" и не намерих. Пускам темата с целта да предпазя всички който ще си търсят части за Киа Карнивал 2002 2.9 ЦРДИ.
Случаят е следния, прегрявам карнивалчето - спукана глава, обаждам се на лице което продава карнивал на части в гр. Пловдив, за главата ми иска 300лв - кълне се в майка си че главата е супер, че нищо и няма , че проблема бил в мотора и т.н., казвам му да ми я прати по еконт,  но той ми казва че, негов си колега имал път към София , казвам си съвпадение ок,  та главата ми я кара на място въпросния посредник , как така се озова на 2 преки от сервиза нз ( може би пак съвпадение), оглеждам я на външен вид добре- плащам я , карам я на рентген "спукана" между 1-ви и 2 ри цилиндър, както и да е казвам си "майната му" такъв ми бил късмета ( повечето да са се обадили да я върнат), питам майстора колко ще струва той ми казва "рентген, смяна на гумички на клапани, напасване , шлайфане и заваряване 400лв . Казвам му добре прави я - общо 700лв , звъни ми на утре ден майстора и ми казва: главата не става за нищо звъни му на тоя дето си я взел да ти връща парите ,звъня му на този от който купих главата, и слушам следните думи: " ми звъни ми утре да измислим нещо, аз парите ги изхарчих и т.н." . казах му добре , майната им на парите, дай да ги сменим за някви др части , дори и да не стигнат цената на главата , .....До ден днешен тела му е изключен.

Този селяндур не знам как се казва телефона му е служебен , карнивала уж бил с завлачено бутало, намира се в гр. Пловдив , колата е била служебна ( думи на измикяра) телефона му е 0896787420 Колеги пазете се .

jorko.b67

• Почетен член
  • Master of KIA
  • Публикации: 1870
Re: Внимание измамник
« Отговор #1 -: Януари 29, 2014, 08:40:32 pm »
Колега , жалко за разочарованието....
Сети се от къде си видял обявата (сайт , вестник , списание) и поне се свържи с ръководителите - да спрат обявите на този търговец ...

wolf_882

• Новак
  • *
  • Публикации: 38
« Отговор #2 -: Януари 30, 2014, 05:33:56 pm »
Не помня колега, тогава на много звънях, а и то каруцата като се обърне пътища много, майната им на парите, пари се изкарват нерви не се искарват, публикувах поста с идеята , някой от вас да не си изпати  bye

ndg

• Разбирач ;)
  • Публикации: 221
« Отговор #3 -: Януари 30, 2014, 07:41:48 pm »
Търсенето с Google  показва обява  тук
Имало изтекла и тук, та затова от  кеша
Няма много данни обаче ...
Прав си че пари се печелят, но бих пробвал от непознат номер
« Последна редакция: Януари 30, 2014, 07:46:43 pm от ndg »