Добре Дошли във Форума
Ужас видях цените. Не е истина просто - 55000 лв. за Премиум версията, което е почти всичко без навигация и стъклен покрив!!! Та това е цената на Топ модела на Спортиджа!!!А и при велостера има една врата по-малко даже Отказвам се
Цитат на: christian в Декември 14, 2011, 01:08:59 pmУжас видях цените. Не е истина просто - 55000 лв. за Премиум версията, което е почти всичко без навигация и стъклен покрив!!! Та това е цената на Топ модела на Спортиджа!!!А и при велостера има една врата по-малко даже Отказвам се Тука не си прав. Това е все едно да сравняваш "Боинг" с "Чесна" или пък "Боинг" със "Космически кораб". Просто няма място за сравнение.А цената даже не е скъпа, като се има предвид колко струва "Купето", а и подобни коли от този класПоздрави
Не бе Жоре, не съм се наиграл никак даже. С нетърпение чакам голям сняг да пробвам "паркетника" някъде по планините! Поглеждам просто в бъдещето дали да сменя френската кола с още една корейска! Но не и при тази фантастична цена при Велостер-а. Цената им клони към подобните в премиум марките, а Хюндай не е такава. Попрескочили са поне едно ниво според мен. А и ти честно ми кажи за 60 бона какво би си взел Спортиджа или Велостер-а и защо??? А относно твоя избор по-горе, то ако ми кажеш за какво ще го използваш мога и да те разбера. Между другото как си с бъбреците?! Иначе като се махнат 7-те седалки и се сложи надуваем матрак е идеална за кърска любов или да отидем цялата група някъде, ама няма да има място за всички-Иван отпада