Автор Тема: моля помогнете на начинаещия за,ПОКУПКА на Sportage  (Прочетена 4785 пъти)

kleroffski

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
Здравейте,предстои ми покупка на 4х4 и реших да е Спортидж(бензин) моля по-опитните и запознати с марката да ми помогнат в избора ми.Благодаря,предварително

sashko71

• Новак
  • *
  • Публикации: 25
Re: моля помогнете на начинаещия за,ПОКУПКА на Sportage
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2012, 06:24:04 pm »
Много общо си го дал :o дай поне година за ориентир

kleroffski

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2012, 06:59:49 pm »
ооо,да забравих 95-97г. какво да гледам и какви изненади да очаквам

Viktor 82

• Новак
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2012, 08:33:28 pm »
Колега избора не е лош,и аз съм със Спортаж  2000 куб 16v 128 кс 96 г газ(бензин) взех я ноември 2011 и съм доволен за сега. На мен лично ми препоръчаха големия мотор,щото бил много по сполучлив,малкия мотор бил с много по скъпа поддръжка и проблемен като мотор,а и си търсех задължително бензин и по мощна. Може да прегледаш хъбоветепредното да ли включват,щото им е слабото място,резервоара да не е изгнил че много гниели и други общи работи като при всички автомобили. Това знам аз,и то ми го казал приятел който се занимава основно с корейски автомобили . Туй знам Аз, може да има и други особености но аз не ги знам,за повече подробности се обърни към колегите в ( Offroud forum ) там колегите са по в час от нас . Приятен и сполучлив избор !!!

Revan

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
Колеги и аз имам един въпрос относно покупката на Спортаге. В момента гледам джиповете от 2001 2.0 бензинов мотор. Някой има ли впечатления от джипа. Става ли за планински пътища и как се държи на магистрала дали е достатъчно стабилен. Дали има някакви големи често срещани проблеми по мотора и електрониката.
 Интересувам се тъй като бих искал да си взема голяма и стабилна кола която от време на време може да ми позволи да карам извън пътя (off road) и най-вече да не ходя в сервиза всеки месец :) защото с предишната ми кола не бях случил и толкова често ходих в сервиза че по едно време шефовете там се запитаха кога са ме наели на работа  :)

Благодаря за отделеното време.

По-здрави