Анкета

Колко време чакахте Вашия Спортидж 3?

Не съм чакал, взех наличен
11 (25.6%)
Под 1 месец
6 (14%)
Между 1 и 2 месеца
3 (7%)
Между 2 и 3 месеца
5 (11.6%)
Между 3 и 4 месеца
4 (9.3%)
Между 4 и 5 месеца
5 (11.6%)
Между 5 и 6 месеца
4 (9.3%)
Между 6 и 7 месеца
3 (7%)
Повече от 7 месеца
2 (4.7%)

Общ брой гласове: 43

Автор Тема: Вижда ли се краят на чакането?  (Прочетена 179871 пъти)

api1

• Новак
  • *
  • Публикации: 18
Re: Вижда ли се краят на чакането?
« Отговор #75 -: Август 04, 2011, 11:00:16 am »
 yahoo Споко,ще доиде,ама после удожстжието ще е на макс.

Shadow

• Експерт
  • Публикации: 447
  • Sportage 2.0® CRDI AWD
« Отговор #76 -: Август 06, 2011, 07:51:55 pm »
Верно е готино след 7 месеца - личен опит  ok yahoo

papercut

• Новак
  • *
  • Публикации: 41
  • Sportage 2.0 CRDI AWD
« Отговор #77 -: Август 08, 2011, 05:57:59 pm »
20 дни до месец е нормално ама като чета тука 5-6-7 месеца чакане. тва е някаква лудост. crazy направо ви се чудя. аз почти се отказах no

bacemaci

• Новак
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #78 -: Август 09, 2011, 01:50:40 pm »
И аз така...много чакане много нещо...отказах се...
То не е местото тука ма поне да се похваля...тествах новото корандо...много е добро..правят страхотни отстъпки...и в четвъртък отивам да си го взема...на най високото ниво ми го дадоха с близо 4500 под цената на спортидж ЕХ..ако някой иска да споделя подробности с удоволствие... yahoo

Pro style

• VAG група
  • Експерт
  • *
  • Публикации: 574
  • Kia Pro_Ceed 1.6 CVVT EX
« Отговор #79 -: Август 09, 2011, 06:30:19 pm »
И аз така...много чакане много нещо...отказах се...
То не е местото тука ма поне да се похваля...тествах новото корандо...много е добро..правят страхотни отстъпки...и в четвъртък отивам да си го взема...на най високото ниво ми го дадоха с близо 4500 под цената на спортидж ЕХ..ако някой иска да споделя подробности с удоволствие... yahoo

Брат, повярвай ми не си единствения клиент изгубен от КМБГ. Ще кажеш, че пред шоурума в Студенски град има опашка от желаещи да си купят Кия, че си позволяват да губят клиенти и да изпробват търпанието им. И аз ходих да си купувам нова кола, но не искат да ми купят колата и ли да прихванат стойността и (закупена от тях преди 2,5 години и само на 29000 км) при поръчка на нова. Информативно минах през три други марки и навсякъде ми предложиха сделка, по-добра от тази на Кия.

Айде, кажете ми колеги, има ли логика официалният дилър на дадена марка да изпусне клиента си, и да предложи по-ниска изкупна цена на марката кола, която представлява и която е била обслужвана гаранционно в собствения му сервиз в сравнение с конкуренти марки на пазара!?

ndg

• Разбирач ;)
  • Публикации: 221
« Отговор #80 -: Август 09, 2011, 07:27:31 pm »
И на мен ми се струва малко странна политиката на КИА  БГ- Има върху какво да се замислят. Аз също не получих добро предложение и се загледах в Корандо, но не очаквах че имат подобни отстъпки. Най-Високото им ниво с отсъпката бе над спортидж ех с 5% на автосалона т.г.
Честно казано дизайна на спортиджа ми харесва повече, но при такава политика, май и аз ще се преориентирам.

bacemaci

• Новак
  • *
« Отговор #81 -: Август 09, 2011, 07:48:22 pm »
искам да уточня...може би е важно...цената ми я уреди техен клиент с закупени 6 броя различни модели от ратола...но и без отстъпката си заслужава...много корава машина,има страхотно ускорение и много икономичен двигател...единствено не предлагат заводско навигация и камера за обратно виждане...но може ако искаш да се постави и не струва 4000 лв а до колкото разбрах около 1200...но на мен не ми трябва...единственото което ми направи не добро впечатление е малко шумния двигател на празен ход, което на път изобщо не се чува...има много добро обезшумяване на купето...а и да не забравя...има неква джаджа която по време на движение или на място обира всички вибрации..ма още не съм го разучил..след четвъртък ако има интерес бих дал още инфо.

vandur

• Новак
  • *
  • Публикации: 38
« Отговор #82 -: Август 09, 2011, 10:17:03 pm »
Абе честно казано не мога да разбера какво точно ви е харесало в това Корандо :o! Няма такава грозотия krivogled.

papercut

• Новак
  • *
  • Публикации: 41
  • Sportage 2.0 CRDI AWD
« Отговор #83 -: Август 09, 2011, 11:48:43 pm »
кофти политика. губят клиенти. а иначе спортиджа си заслужава

bacemaci

• Новак
  • *
« Отговор #84 -: Август 10, 2011, 10:12:03 am »
Абе честно казано не мога да разбера какво точно ви е харесало в това Корандо :o! Няма такава грозотия krivogled.

Не знам кво ми е харесало в корандото...същото дърво като и спортиджа, както и ix35..ма кво да права като тигуан,куга,евоуг,рав4 са много скъпи...все си мисля ,че ако тези марки бяха на цената на спортиджа изобщо немаше да сте в този форум...кво да се прави за съжаление живеем в България

vomisovi

• Новак
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #85 -: Август 10, 2011, 02:28:13 pm »
  bye bye bye bye bye bye bye

Не знам кво ми е харесало в корандото...същото дърво като и спортиджа, както и ix35..ма кво да права като тигуан,куга,евоуг,рав4 са много скъпи...все си мисля ,че ако тези марки бяха на цената на спортиджа изобщо немаше да сте в този форум...кво да се прави за съжаление живеем в България

bongo

• Експерт
  • Публикации: 423
« Отговор #86 -: Август 10, 2011, 03:56:51 pm »
Ти май леко си се комплексирал от модели Tiguan, Kuga ili Rav4?Първо цената на Спортиджа не е много по ниска от тази на изброените.Всеки нормален и поне малко "разбирач" от коли знае за качествата на ix35 и дори Спортидж new.От избоените само Тойотата е конкурентна.Другите са без коментар.Да наречеш дърво Спортиджа значи толкова разбираш от коли.Затова си купи "Курандо мио" и беш от форума. Със здраве.

bacemaci

• Новак
  • *
« Отговор #87 -: Август 10, 2011, 04:18:36 pm »
спокоооо...без паника..не агитирам никой да си купува курандо мио...за сведение на експертите го взех щото цената е специална и най вече имат налични автомобили можеш да избираш цвят и оборуване и в рамките на два дена да си я получиш... 8-)..ако съм засегнал некой представител на КМБ се извинявам bye

aris

• Spammer
  • Публикации: 817
  • Sportage 4 1.6 GTDI automatic
« Отговор #88 -: Август 10, 2011, 08:20:05 pm »
Колега bacemaci тука е форум на Киа кой мислиш че ще признае Корандото за по добро от новия Спортиадж? Корандото не е лошо но Спортиджа определено не е дърво.

И кой е казал че са много евтини спортиджа и IX35? Евтин е само Дация Дъстер :) И стига сте спамили темата! :-\

dickens

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 71
  • Forte 2.4 SX
« Отговор #89 -: Август 10, 2011, 08:28:31 pm »
Off: Rav4? :) Изобщо и не ми се сравнява тази грозотия  crazy

Не ми хареса и мнението "...кво да права като тигуан,куга,евоуг,рав4 са много скъпи...все си мисля ,че ако тези марки бяха на цената на спортиджа изобщо немаше да сте в този форум...кво да се прави за съжаление живеем в България..." Ела да видиш колко KIA има по пътищата на USA, включително и моята :) Не мисля че американците не могат да си позволят друго! Аз тествах доста модели и си купих KIA, но не защото съм българин ;D
« Последна редакция: Август 10, 2011, 08:40:15 pm от dickens »