Анкета

Колко време чакахте Вашия Спортидж 3?

Не съм чакал, взех наличен
11 (25.6%)
Под 1 месец
6 (14%)
Между 1 и 2 месеца
3 (7%)
Между 2 и 3 месеца
5 (11.6%)
Между 3 и 4 месеца
4 (9.3%)
Между 4 и 5 месеца
5 (11.6%)
Между 5 и 6 месеца
4 (9.3%)
Между 6 и 7 месеца
3 (7%)
Повече от 7 месеца
2 (4.7%)

Общ брой гласове: 43

Автор Тема: Вижда ли се краят на чакането?  (Прочетена 179787 пъти)

UZI

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
Re: Вижда ли се краят на чакането?
« Отговор #510 -: Март 27, 2013, 08:46:41 pm »
Мдаааа, добра изненада ми спретнаха. Веднъж и аз късмет в нещо. Получих си белия спортидж. Обадиха ми се на 6 март- точно три месеца след поръчката. И на 20-и жив и здрав си го регистрирах. Вече седмица го карам и не мога да му се нарадвам. Колата е невероятна. Единственият недостатък е липсата на парктроник, защото видимостта назад е доста ограничена. Засега се справям като един професионален шофьор. Но ви моля, ако някой знае, да ми каже дали от KIA могат да ми монтират парктроник, като естествено ще си заплатя разходите?! Наздраве, колеги и да си карате с кеф колиците, а който чака за нова - да не чака дълго!:)))

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
« Отговор #511 -: Март 27, 2013, 08:56:51 pm »

Могат и на друго място, по ефтино излиза

Pet

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #512 -: Април 05, 2013, 12:41:12 pm »
В сряда 03.04.2013г регистрирах Спортиджа и вече си го карам.
Колата много я бива.

chitko

• Разбирач ;)
  • Публикации: 327
Re: Re: Вижда ли се краят на чакането?
« Отговор #513 -: Април 05, 2013, 01:22:55 pm »
Мдаааа, добра изненада ми спретнаха. Веднъж и аз късмет в нещо. Получих си белия спортидж. Обадиха ми се на 6 март- точно три месеца след поръчката. И на 20-и жив и здрав си го регистрирах. Вече седмица го карам и не мога да му се нарадвам. Колата е невероятна. Единственият недостатък е липсата на парктроник, защото видимостта назад е доста ограничена. Засега се справям като един професионален шофьор. Но ви моля, ако някой знае, да ми каже дали от KIA могат да ми монтират парктроник, като естествено ще си заплатя разходите?! Наздраве, колеги и да си карате с кеф колиците, а който чака за нова - да не чака дълго!:)))

Честито, със здраве да си го караш. За парктроника, виж какво съм сложил в темата рио2012 или в историята на постовете ми. Спотед мен е по-добро отколкото да ти я дупчат и то с гадните големи датчици. В Кмб ми я сложиха преди да се регистрира...
70лв струва труда...
http://kia-bg.com/smf/index.php?topic=2322.msg28674.msg#28674

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
« Последна редакция: Април 05, 2013, 02:01:32 pm от chitko »

lirex

• Новак
  • *
  • Публикации: 43
  • Sportage 2.0D CRDi HPE 6AT 4WD TX+ 186 HP
« Отговор #514 -: Април 07, 2013, 06:12:44 pm »
Да ви е честито и да ги карате с кеф, UZI и Pet!  ;D

Моята още я чакам и след 13 дни ще станат 6 месеца откакто съм я поръчал... Дано да дойде скоро, че вземам да изперквам  rofl

rmk

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 1403
  • KIA Sportage III - D4HA
« Отговор #515 -: Април 08, 2013, 08:38:44 am »
Честито и от мен на печелившите!
Леле lirex, ти като моя късмет - и моята за около 6 месеца успяха да я сглобят (само че аз не я дочаках).

Четейки темата почва да ми прави впечатление, че само белите май идват в срока или дори по-рано, другите се мотат здраво.

lirex

• Новак
  • *
« Отговор #516 -: Април 19, 2013, 11:07:37 am »
Ето, че гласувах и аз най-накрая - Между 6 и 7 месеца...  crazy

В понеделник трябва да отида да я взема, а днес ще я регистрират в КАТ. От седмица имам рама (вин) номера, но всеки път като го проверя е невалиден в най-различни сайтове за проверка на рамата. Не съм купувал нова кола досега и нямам идея защо може да е невалиден. От дилърството ми казаха, че номера е този и не са го объркали. Показаха ми талона от завода и наистина съвпада.. Някакви идеи?  :o

ДОПЪЛНЕНИЕ: Сега звъннах и на КИА София да ги питам каква може да е причината, а те се учудиха, че имало сайтове, където може да се проверяват ВИН номера. Предположиха, че може би базата данни откъдето теглят информацията по ВИН не е обновена, или пък завода не я е пуснал още там, или пък не иска да я пуска там...  :o
« Последна редакция: Април 19, 2013, 11:46:42 am от lirex »

nikchov

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 59
  • KIA Sportage 4 1,7 CRDI Eco Dynamic EX
« Отговор #517 -: Април 19, 2013, 04:47:07 pm »
Честито колега!
Да си я караш със здраве и много безаварийни километри ти желая!
Може би заедно са пристигнали колите ни.На мен също ми казаха ,че моята е в София,но
аз съм в чужбина и ще си я взема чак на 20ти Май.
При мен обаче нещата станаха по-бързо.Капарирах я в началото на Март(1.6 GDI EX).
Нямам търпение да се прибера и да си я взема......!

lirex

• Новак
  • *
« Отговор #518 -: Април 22, 2013, 11:50:43 pm »
Мерси rmk i nikchov! Днес взех колата и тепърва ще разглеждам инструкциите. ;D ;D ;D Книгата за навигацията е дебела колкото "Война и мир"...  crazy

« Последна редакция: Април 23, 2013, 11:44:56 pm от lirex »

nikchov

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 59
  • KIA Sportage 4 1,7 CRDI Eco Dynamic EX
« Отговор #519 -: Май 21, 2013, 05:50:52 pm »
Здравейте Колеги,

вече мога и аз да се похваля с нова придобивка(Спортидж 1.6 EX GDI -Sand Track).Днес трябва да я регистрират ,да направят застраховките и всичко необходимо и  утре или най-късно в Четвъртък да я подкарам.При мен нещата наистина се получиха за два месеца,а и не може да се каже ,че съм чакал ,тъй като съм в чужбина и до прибирането ми в България може да се каже ,че не се брои за чакане.Желая на всички ,които вече си карат техните Спортиджи  много безаварийно изминати километри,а на тези ,които все още чакат желая скорошни придобивки!

DeBiL.InSidE

• Новак
  • *
  • Публикации: 19
« Отговор #520 -: Май 23, 2013, 11:18:28 am »
Привет банда : )
Ние минахме вече 4000км и искам да ви споделя, че с всяка изминала секунда се влюбвам все повече в това зверче  heart

Честито на всички, които са се качили вече в своите коли!
Много щастливи и безаварийни моменти : )

П.П. Сутринта карах до един автовоз : )

Dreamer

• Новак
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #521 -: Юни 24, 2013, 04:28:56 am »
Когато поръчвах моя Sportage, избрах TX , и всички допълнителни екстри. Бях скиптичен към Автоматичния асистент за паркиране. Много  прецизно паркирва колата сам без да се докосва волана на колата. Изумително е. Постоянно го ползвам и и паркирването става много по бързо с него. Моят изглежда също като този на видеото.

https://www.youtube.com/watch?v=etvSnweUgEo

ri4i54

• Новак
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #522 -: Август 27, 2013, 04:27:58 pm »
Здравейте колеги ! Капарирах на 4 юли КИА СПОРТИДЖ 2.0 16V 4WD цвят техно оранжева.
Обещаха да пристигне краят на август.Към днешна дата още не е  произведена .Като чета във форума ,колко са чакали някой , настръхвам от ужас.Още ли се чака толкова дълго ?

rmk

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 1403
  • KIA Sportage III - D4HA
« Отговор #523 -: Август 27, 2013, 05:04:17 pm »
Искаш да кажеш, че срокът за доставка в договора е около 2 месеца?
Въпреки, че доста хора от форума ще ти кажат, че положението се било оправило - аз не смятам така. Според мен е било грешка да поръчаш нещо, което не е налично (мое мнение). Нищо ли нямаха на склад, което да ти хареса?
« Последна редакция: Август 27, 2013, 05:08:55 pm от rmk »

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
« Отговор #524 -: Август 27, 2013, 06:13:31 pm »
поръчка на кола в отпускарският сезон,си е равно на дълго чакане music