Автор Тема: Продавам Оригинално CD JVC KW-S601 (KIA)  (Прочетена 4114 пъти)

WeeD

• Новак
  • *
  • Публикации: 5
Продавам Оригинално CD JVC KW-S601 (KIA)
« -: Декември 17, 2011, 05:07:03 pm »
Здравейте, продавам оригинално CD, свалено от КИА, напълно функционално, всичко му работи без никакъв проблем, електрониката му е 6, няма забележки по външния вид, абе общо взето е перфектно, но го продавам, защото си взех друго от по-висок клас, та да му избия някой лев, че е скъпичко
ЦД-то свири много добре, захранва перфектно 2 елипси и 2мидбаса+2пищялки, а потенциометърчето за усилване/намаляне на звука е с много нежно фиксаторче, качествена изработка и отлична функционалност, не прави проблем дори в студено. Който го вземе няма да съжелява
Ето тук може да видите снимки и някакви характеристики, които ви интересуват, както и Гугъл, разбира се (който иска да го потърси)
http://www.priceminister.com/submit?act ... 9&stage=10
Цената е 50лв
От Бургас съм, но за страната пращам с наложен платеж с еконт, като доставката е за ваша сметка (около 5лв)
« Последна редакция: Август 16, 2014, 10:49:03 am от WeeD »

pyrpyl

• Новак
  • *
  • Публикации: 47
  • KIA Magentis 2006 2.0 CRDI
Re: Продавам Оригинално CD JVC KW-S601 (KIA)
« Отговор #1 -: Декември 17, 2011, 07:01:26 pm »
От какъв автомобил е свален?  Свири ли MP3  и ще стане ли на Magentis 2006 с управлението от волана. Ако отговорите са да - брой го за запазен, вземам го без пазарлък. Стига да е в състоянието за което говориш. Ако някой друг колега е компетентен по въпросите ми, не отказвам консултация. Освен това доколкото разбирам/слабо  :(/ английското ръководство май трябва да има код за сигурност - знаеш ли го? Поздрави.
« Последна редакция: Декември 17, 2011, 07:55:44 pm от pyrpyl »
KIA Magentis 2006 2.0 CRDI

WeeD

• Новак
  • *
« Отговор #2 -: Декември 17, 2011, 10:05:02 pm »
Здравей, колега. Ще се опитам да отговоря на въпросите ти - Сидито е свалено от форд фиеста, който карам (2001), а преди това заводско е бил на киа (мисля, че беше сийд, но ще те излъжа) Свири мп3-ки, модула е голям - колкото 2цд-та, така че прецени сам дали ще стане. Ще помоля по-компетентни лица да се изкажат по въпроса с мултиволана, защото на форда нямам копчета, а на цд-то отзад има изход...

dani

• Administrator
  • Експерт
  • Публикации: 675
  • i30 rider
« Последна редакция: Декември 18, 2011, 12:18:03 am от dani »
Love is suicide!

WeeD

• Новак
  • *
« Отговор #4 -: Декември 18, 2011, 03:00:44 am »
Благодаря ти, колега, за бързата реакция, аз също не знам дали има такъв модул за волана, но преди малко си слушах музика на него и го снимах... Ако някой иска мога и снимки да му пратя с реалното му състояние (макар че са със светкавица).

pyrpyl

• Новак
  • *
« Отговор #5 -: Декември 18, 2011, 12:00:47 pm »
Благодаря колега, ако може реални снимки отзад за да видя дали буксите са същите. Моите са такива: http://www.hifisoundconnection.com/2008-Kia-Magentis-Factory-OEM-Stereo-EQ-CD-Player-Radio . Ако съвпадат значи няма да има проблем с управлението от волана. Благодаря предварително.

WeeD

• Новак
  • *
« Отговор #6 -: Декември 18, 2011, 02:13:48 pm »

Сложих и реална снимка отпред, за да видиш състоянието. На дисплея са прашинки, но това най-отдясно е малка драскотинка, не вярвам да ти е проблем, тя не се забелязва. Мисля, че буксите са еднакви, дори на форда ми е била пригодена отзад буксата. Колкото до управлението от волана - мисля, че трябва друг човек, който знае да каже, но смятам, че ще има такава възможност, защото в спецификациите на сиди-то му дават мултиволан. Чакам отзива от реалните снимки  ;D
Поздрави от Бургас   bye
« Последна редакция: Декември 18, 2011, 02:17:56 pm от WeeD »

pyrpyl

• Новак
  • *
« Отговор #7 -: Декември 18, 2011, 05:56:17 pm »
Колега, моята букса е друга, с 10 големи и 14 малки извода. Може би точно в това е разликата за управление от волана. Ще търся вараинти за някакъв адаптер от ebay и ако стане и още никой не го е взел, ще те потърся. Благодаря и успех с продажбата. Радиото е добро наистина.

WeeD

• Новак
  • *
« Отговор #8 -: Декември 18, 2011, 07:44:37 pm »
радиото наистина е много добро, свири много качествено и един колега само чу как свири и го купи... Благодаря, смятайте го за продадено, а темата - за приключена!
Весели празници на всички