Автор Тема: зареждане на климатик  (Прочетена 4014 пъти)

jojo

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 77
зареждане на климатик
« -: Юли 15, 2011, 05:38:49 pm »
Колеги предложете идеи къде да се зареди климатика на колата в София ,ама на по сгодна цена,че на повечето места ми искат 100 лв и нагоре даже.

Ако някой знае някъде за около 60 лв да свирка.

ndg

• Разбирач ;)
  • Публикации: 221
Re: зареждане на климатик
« Отговор #1 -: Юли 15, 2011, 05:49:53 pm »
Можеш да видиш http://bg.kolektiva.net/sofia/klimatik-za-kola.html
Надявам се да не се счете за реклама

jojo

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 77
« Отговор #2 -: Юли 16, 2011, 12:58:41 am »
това колега доколкото е разбирам е някакъв вид профилактика с някаква добавка,а не пълнене на самата система

ndg

• Разбирач ;)
  • Публикации: 221
« Отговор #3 -: Юли 16, 2011, 04:51:34 pm »
Предположих, че не е съвсем празен, а в тази оферта освен пречистване на наличния фреон, имаше и допълване по промоционална цена ...

ivannlbc

• Експерт
  • Публикации: 464
« Отговор #4 -: Април 28, 2012, 08:20:45 am »
Тъй като идва лятото, а моят климатик вече не духа така студено както преди няколко години, реших да отида някъде да го погледнат за диагностика, профилактика и т.н. Оказа се, че близо до нас има такава услуга и то точно при тоя майстор, който ми оправи проблема с имобилайзера:
http://auto-pz.com/viewtopic.php?f=10&t=4403

На една от снимките има даден и уреда за климатиците. Пълна автоматика е, задават се марка и модел автомобил и си диагностицира и пълни автоматично. На Кларуса фреона е 0,7 л. Както си го пише на една бележка под капака, така го даде и уреда. За 10 мин. приключи процедурата и в момента съм с климатик-пушка. "Удоволствието" ми струваше 45 лв.

П.С. Проблемът с имобилайзера на Кларусите може би е масов, тъй като и други се били оплакали, поне така каза Коцето (въпросния майстор).
« Последна редакция: Април 28, 2012, 08:35:07 am от ivannlbc »
KIA Clarus SLX combi 116 hp 1,8 l