Автор Тема: Нагла кражба  (Прочетена 4715 пъти)

sashko71

• Новак
  • *
  • Публикации: 25
Нагла кражба
« -: Февруари 18, 2012, 04:47:05 pm »
Ще ми се да се оплача не че ще помогне ама да пробвам да ми мине поне малко яда >:(Ставайки сутринта подкарах Спортиджа по заснежените квартални улички кефейки се на задвижването 4х4 да ама не.Нагли копеленца нощес решили че нямам нужда/или някой друг има нужда/ от моите хъбове.Стоях пред колата и гледах като насрано дете майка си и не вярвах на очите си и двата хъба липсваха :o.Колкото повече гледам толкова повече не ги виждам.Първата ми мисъл беше че съм ги откъснал при боксуване или нещо подобно но като се вгледах по-внимателно разбрах че съм окраден.Е полудех crazy псувах проклинах бях готов да линчувам/и все още съм/ nunu.Сега не ми остава нищо друго освен да търся хъбове и да ги монтирам щото иначе оставам без превоз.А на наглите крадливи копеленца жална им майчица ако ги барна даже и да не са на моята кола.И те така изплаках си мъката белким ми поразмине.

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
Re: Нагла кражба
« Отговор #1 -: Февруари 18, 2012, 04:50:45 pm »
кофти devil
Все някъде ще цъфнат
Следи форумите и сайтовете за части 2-а употреба 8-)
Ако ти се намира снимка,или имаш някакви белези по тях,сложи я тук да се оглеждаме повече хора

sashko71

• Новак
  • *
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2012, 04:58:34 pm »
За съжаление нямям снимка а и предполагам вече са почистени и боядисани че и монтирани на нечия кола.

ivan kozev

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 84
« Отговор #3 -: Февруари 18, 2012, 06:23:30 pm »
Взели са ги за да ги препродадат. devil
Отдавна си бях наумил  да видя да измисля нещо против кражбата им.Най лесно би станало ако си направя 12 секретни болта та да не могат да ги развият.Мислих да направя и друга капачка над хебъците която да мога само аз да си я свалям. Явно трябва да се предприема нещо . Уж съм спокоен защото си имам стабилен топъл гараж и колата уж е на сигурно място.Лошото ако се наложи да отида в друго населено място където ще трябва да я оставя на открито и вече пада голямото треперене. :(

bat Totko

• Новак
  • *
« Отговор #4 -: Февруари 20, 2012, 04:58:41 pm »
Ах как искам среща с едино такова крадливо копеле devilПреди седмица копелдаците са правили акция в БургаслПробили резервоара и взели бензина от про-то на жена ми.Сега ще чака 25 дни за резервоар.Чудя се какви късметлии са тия.Но пък рано или късно ще се срещнат с бързия влак.Съжалявам колега,познавам чувството.И най ме е яд,че полицаите са били на една пряка,а както винаги нищо не са видяли.

ivan kozev

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 84
« Отговор #5 -: Март 05, 2012, 05:22:07 pm »
Днеска си закупих две зъбчатки да си имам резервни . Метални са направени и цената е задоволителна. По  50лв бройката .