Добре Дошли във Форума
Вчера случайно видях един задължително необходим аксесоар за бъдещи собственици уж на промоция - комплект аптечка/триъгълник/пожарогасител на промоция за 25лв в баумакс....незнам дали наистина е далавера
Цитат на: chitko в Септември 10, 2012, 04:39:44 pmВчера случайно видях един задължително необходим аксесоар за бъдещи собственици уж на промоция - комплект аптечка/триъгълник/пожарогасител на промоция за 25лв в баумакс....незнам дали наистина е далавера Ако автомобила е лизингов ги дават безплатно
Това означава ли, че ако купя автомобила в брой няма да ми дадат аптечка, пожарогасител и триъгълник? Примерно в PORSCHE София Изток, това беше оборудване срещу доплащане. Комплекта който ми дадоха не ставаше и за детска играчка! Веднага го изхвърлих и сам си укомплектовъх такъв все с готини неща Любопитно ми е какъв комплект дават от КМБ? Ако са китайски боклуци като в Porsche пак ще ги подарявам на контейнера за боклук
Цитат на: chitko в Септември 10, 2012, 04:39:44 pmТова означава ли, че ако купя автомобила в брой няма да ми дадат аптечка, пожарогасител и триъгълник? Примерно в PORSCHE София Изток, това беше оборудване срещу доплащане. Комплекта който ми дадоха не ставаше и за детска играчка! Веднага го изхвърлих и сам си укомплектовъх такъв все с готини неща Любопитно ми е какъв комплект дават от КМБ? Ако са китайски боклуци като в Porsche пак ще ги подарявам на контейнера за боклук Да. Към цената на регистрация (208лв, от които 80лв за регистрация КАТ и другите 130лв са за услугата) не влиза комплекта. При лизинга излиза, че е бонус
В тези 130лв за услугата сигурно влиза докарване на колата с платформа на паркинга на КАТ или пък временни номера...аз още не съм решил как ще я регистрирам, а и не помня в Пловдив дали предлагат тая услуга...какво се случва ако те спрът на път за към КАТ без номера ?