Модели автомобили > Clarus

Монтирана газова уредба

(1/3) > >>

ivannlbc:
Колеги, вчера монтирах газова уредба, както бях обещал по-рано във форума.  yahoo Първите ми впечатления са, че във вървежа на колата няма особена разлика. Може би да е мааалко по-мудно ускорението, но не знам дали не си внушавам. Другото което е, струва ми се че работи по-тихо двигателя, но това също може да си внушавам. За разход не мога да говоря, защото съм все още с първото зареждане. Сложих тороидна бутилка на мястото на резервната гума 42 л, която може да се пълни до към 35 л. Прилагам снимка, за чието качество се извинявам, защото е правена снощи в тъмното. Имам снимка и на самия двигател, ако някой иска да види как изглежда, ще я публикувам. Сложих и оспорваната система за омасляване на клапаните - Флашлюб. Дали помага или не, не знам, но поне е сигурно че не пречи. Допълнителните разходи за нея не ме притесняват и след препоръката от майстора да я сложим, реших че няма смисъл да се правя на циганин.

Митето:
ЧЕСТИТО

ivannlbc:

--- Цитат на: Митето в Април 22, 2012, 11:19:25 am ---ЧЕСТИТО

--- Край на цитат ---

Мерси. И аз много се радвам, че разходите ми паднаха наполовина оттук-насетне.  ;D
Ето и снимката на двигателя. Малко е мръсничък, но няма кой да го мие сега, особено като си работи нормално.  music

Митето:
Точно така.Сега ,ще започнеш да събираш пари за по-нова колица music

gugulin:
Инжекцион ли сложи или с кихалка? . Мойта я карам вече 3 година  с обикновенна и  не е дала никакви проблеми .

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия