Добре Дошли във Форума
И моите метални капачки на вентили на алуминиевите джанти ми ги крадяха на поразия.Поне 5 пъти си купувах комплект от 4бр.Накрая ми писна и сложих пластмасови обикновени капачки от 0,20ст. и спряха roflСамо да отбележа, че за този период от три години капачките ми изчезваха когато пътувах извън София...и веднъж в Черна гора!...така че нация балканска е етикет "грозен" не напразно.
Цитат на: bongo в Май 07, 2012, 10:18:16 amИ моите метални капачки на вентили на алуминиевите джанти ми ги крадяха на поразия.Поне 5 пъти си купувах комплект от 4бр.Накрая ми писна и сложих пластмасови обикновени капачки от 0,20ст. и спряха roflСамо да отбележа, че за този период от три години капачките ми изчезваха когато пътувах извън София...и веднъж в Черна гора!...така че нация балканска е етикет "грозен" не напразно.не мога да повярвам че са ти изчезнали капачките в Черна гора... доста пъти съм бил там и съм с добри впечатления то черногорците.До колкото до капачките на винтилите, първо ми бяха гепали една от пластмасовите, моят приятел ми подари метални никелирани, след 2 дни и тях ги няма... и за такива дето барат, щото тия капачки не може да ги продаде ами ще си ги сложи на раздрънканата бичкия и ще разправя как ги е откраднал, не клетви ами направо Господ трябва да ги порази!