Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгубил си
активационния е-мейл
?
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Начало
Forum
Помощ
Вход
»
Модели автомобили
»
Carnival
»
Спешна нужда от съвет за карнивалчето че само къса маркучите
« назад
напред »
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Автор
Тема: Спешна нужда от съвет за карнивалчето че само къса маркучите (Прочетена 3655 пъти)
wolf_882
Новак
Публикации: 38
Спешна нужда от съвет за карнивалчето че само къса маркучите
«
-:
Август 04, 2014, 11:24:13 am »
Преди 4 години, така се случи че я взехме с тоя проблем,надуваше леко, личеше си че преди нас някой е отварял мотора и като нас беше сменил ангренаж и глава, но само до там помпата и ролките не бяха пипани, но това го разбрах в последствие, преди 3.000км почна системно да ги къса един след друг, от майстори на майстори всеки си говори какво си иска взима парите и нищо не прави, дойде момента прегря, от главата нищо не ставаше, купих нова, смениха гумички напаснаха клапани, пусна се на скенер, всичко както е по книга, нови гарнитури , всичко ново, така и така беше разцепена , смених и ангренаж и водна помпа и ролки и всичко, цялото това удоволствие ми излезе 1800лв, и мислех че проблема е решен уви не , продължава си да си надува , ида си цепи маркучите и това си е, моля някой ако знае от какво може да да сподели че вече психясах с тая кола
някой мастори викат гарнитура на глава, други пропаднала риза ( като я отворихме ризите бяха наравно с блока, други казват че на ризите имало някаквии гумени пръстени та било от тях, моля колеги дайте съвет че вече хептен нз какво да правя
Милсех вариянт друг мотор, но знам ли го какъв ще е , ми ако е същия няма как да се пробва, за това реших да правя този, моля за съвети, кой с каквото се е зблъсквал все ще ми е от полза
Активен
jorko.b67
Почетен член
Master of KIA
Публикации: 1870
Re: Спешна нужда от съвет за карнивалчето че само къса маркучите
«
Отговор #1 -:
Август 04, 2014, 02:36:49 pm »
Колега , единствения съвет , който мога да ти дам е да намериш МАЙСТОР , който разбира от КИА !!!
За добро или лошо - тази марка все още не е толкова популярна у нас и майсторите , като я видят и почва едно чесане (там , където не ги сърби) , едно мислене....
Ако можеш (ако ти е близо) отиди до Пазарджик в бившия сервиз на КИА - човека (Бай Стоян) е проверен на 100%.
Или , ако ти е по-близо Шумен ( не знам от къде си) - потърси Орхан - и той е точен на 100%.
Ако ти е близо Стара Загора - отиди в тамошния сервиз на КИА - аз не съм го ползвал , но съм чувал от колеги добри отзиви.
Във Велико Търново също има не лош сервиз на КИА...
Имах приятел , който е "Бог" на БМВ , но от КИА нищо не разбира , затова се свържи с майстори , които разбират тази марка. Така и вероятността да не ти се "излекува" колата я свеждаш до минимум , а и по-малко пари ще харчиш - вече си го усетил , за съжаление...
Успех !
Активен
wolf_882
Новак
«
Отговор #2 -:
Август 04, 2014, 03:10:04 pm »
Забравид да спомена от София съм
Активен
Митето
Наблюдава денонощно
Master of KIA
Публикации: 5709
1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
«
Отговор #3 -:
Август 04, 2014, 05:19:23 pm »
Цитат на: wolf_882 в Август 04, 2014, 03:10:04 pm
Забравид да спомена от София съм
Чичо Стоян май имаше с какво да ти я извози до Пазарджик!
Активен
wolf_882
Новак
«
Отговор #4 -:
Август 05, 2014, 06:08:31 pm »
Така и така повечето майстори ми отказаха да го правят. Решението е ясно, понеделник варвам карнивалчето при едно приятелче в сервиза, вадим мотора, разглобяваме го на съставните части, и го подкарваме по домова книга за ремонт, от картер до капак клапани, което е за смяна ще се сменява.
Благодаря на отзовалите се колеги
Активен
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
« назад
напред »
КИА Клуб България- фен форум на КИА
»
Модели автомобили
»