FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Ооо , адаш - значи си забелязал веждите ...Предишния ден ги сложих - вчера им беше за сефте в движение - и на Маринка на Про-то току-що й сложих...На срещата може да се видят "на живо"...Който иска може да го уредиме wriнаправете ги като на новия споргидж да светят постоянно
Искам да поздравя колега с тъмносин Про_Сийд, който е беше/ е един от малкото хора, които спират за да дадат път на пресичащите улицата пред Бизнес Парк София.В петък аз носех синчето на ръце и той, беше единствения, който спря да ми да де път, на което малкия отговори с поздрав, като му помаха. Познах го по плаките на предния номер.Благодаря ти колега, дано всички, които караме КИА сме толкова толерантни към онази 'сган' пешеходците.
Цитат на: D-train в Ноември 22, 2010, 05:41:26 pmИскам да поздравя колега с тъмносин Про_Сийд, който е беше/ е един от малкото хора, които спират за да дадат път на пресичащите улицата пред Бизнес Парк София.В петък аз носех синчето на ръце и той, беше единствения, който спря да ми да де път, на което малкия отговори с поздрав, като му помаха. Познах го по плаките на предния номер.Благодаря ти колега, дано всички, които караме КИА сме толкова толерантни към онази 'сган' пешеходците. Аз бях Деяне. Като видя деца и веднага спирам на място. Усетих се, че си ти чак като пресече, защото се радвах на мъника дето ми маха. Голям сладур.
С Митето на Благоевград
Цитат на: veno в Януари 02, 2011, 04:16:13 pmС Митето на Благоевград Прелитах всички,че ми дойдоха много флегмите по пътя от Гърция Ти що така изостана?