Добре Дошли във Форума
Имам чувството че това е форум на габровците жевеещи в София
Цитат на: hrist в Август 14, 2012, 01:15:47 pm Имам чувството че това е форум на габровците жевеещи в Софияпо тази логика всички които обсъждат темата за газифициране на колите си са габровци... .според мен е желателно човек добре да си претегли всички плюсове и минуси при избора на модел, като някои от аспектите са разлика в ценита на придобиване,годишен данък,цена за гориво, цена на ТО.....и др.успех със сметките.
Хехе,районите дилъри се радват за кола в шоурима,ти за тестови пишеш
RE:Според мен ако се ползва за София по-удачно е 1,2.Разликата в цената от 1400 плюс 1000( разликата от данъка за 5 год.) са прилична сума кято можеш да плзваш за техническото обслужване през гаранционния период.Разликата във вървенето ще се усеща на дълъг път или магистрала.Във града и на кратки преходи 85к.с. са напълно достатъчни.========================================================================Благодаря ти bongo за изказаното мнение Теоретично си абсолютно прав за разликата в цената и градско в София 1.2 ще е повече от достатъчен. Но както винаги има и други фактори натежаващи за единия или другия двигател. Ако действително 1.2 е по- "чуплив" цялата икономия отива в сервиза !Както казах по- горе нов съм при КИА и непознавам добре продуктите им, поради това се нуждая от опита на колегите за да направя по- добрия извод. В производствената гама на всяка компания има добри двигатели и не чак толкова успешни. Важното е да се избегнат последните! Така има полза и за нас като потребители и за компаниите като производители