Автор Тема: питане за киа рио 2001г.  (Прочетена 3908 пъти)

tosca

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
питане за киа рио 2001г.
« -: Октомври 19, 2012, 06:50:30 pm »
Добър ден ,колеги. Нов съм във форума и искам да попитам. Харесал съм си една киа рио 2001 г с 1.3 мотор, комби.Та въпросите ми са следните колко горят тия коли, ходовата част как е по нашите пътища, някакви обичайни проблеми имат ли, и на какво трябва да обърна по-специално внимание при огледа.Ще съм ви много благодарен. Сега карам деу нубира , и разхода на газ е страшен. 14.5 газ в града. И данъка е 156 лв. за 106 коня , а пък те половината са отишли да пасат трева!!!

romanpm

• Разбирач ;)
  • Публикации: 136
  • седем фута вода под кила и попътен вятър
Re: питане за киа рио 2001г.
« Отговор #1 -: Октомври 20, 2012, 08:07:51 pm »
Имам подобна кола 2002 седан 1,3 но е с газово и харчи на дълъг път ~8 и ~ 10 на градско :) вози твърдо писал съм и за проблем , има корозия отдолу вероятно от солта в Германия ! Засега нямам проблеми с окачването и дано , имам я от август bye

Ushev

• Новак
  • *
  • Публикации: 8
« Отговор #2 -: Октомври 21, 2012, 09:25:28 pm »
Здравейте,искам да питам нещо за дебитомера на КИА Рио 1,3куб.60кВ.Поставиха ми ГИ но колата започна да гасне при запалване на бензин,като изключиш дебитомера ивсичко се оправя.Проблем ли е да карам без него.

romanpm

• Разбирач ;)
  • Публикации: 136
  • седем фута вода под кила и попътен вятър
« Отговор #3 -: Октомври 25, 2012, 10:41:16 pm »
Здравейте,искам да питам нещо за дебитомера на КИА Рио 1,3куб.60кВ.Поставиха ми ГИ но колата започна да гасне при запалване на бензин,като изключиш дебитомера ивсичко се оправя.Проблем ли е да карам без него.
Не е ясно какво са ти поставили , но ако са ти сменяли дебитомер е редно да се обърнеш към тях  ??? При изключен е напълно вероятно да се отрази на разхода