Автор Тема: ПЛЮВАЛНИК  (Прочетена 11447 пъти)

Svetko

• Разбирач ;)
  • Публикации: 329
  • KIА CEE'D 1.6 / 122hp Мнооооого калпава !!!
ПЛЮВАЛНИК
« -: Септември 03, 2008, 11:53:04 am »
Е това е една тема ....... започнах много нау4но...........
абе тука може да плювате по който и по каквото си искате.....
Ами аз да запо4на...

Да му майката и на енергото и на ВиК-то.......
...и на бакшишите мама им де*а проста ....нема толковав прости същества
« Последна редакция: Септември 03, 2008, 11:56:03 am от Svetko »
Проблемът не е от бобината, а от магарето в кабината!!!

Svetko

• Разбирач ;)
Re: ПЛЮВАЛНИК
« Отговор #1 -: Септември 03, 2008, 11:57:14 am »
-Алоооо, Лукоила ли е?
-Да, кажете?
- И на вас да ви е*а ма'ата.

Svetko

• Разбирач ;)
« Отговор #2 -: Септември 03, 2008, 12:29:50 pm »
-Добър ден, Премиера тука ли е, да го еба?
-Не , седнете да го изчакате.
-Ааа, аз мога и прав да го еба.

това малко си го перефразирах....

shantavdundi

• Разбирач ;)
  • Публикации: 112
« Отговор #3 -: Септември 03, 2008, 11:14:51 pm »
писнали са ми тея от ФИА корумпирани гадове мамицата им да е*а
И на интернет- доставчиците да им...  "утре ше дойдат колегите... след една седмица ама вие не сте се обаждали записвам ви за утре да дойдат колегите... на следващия ден ало гадове мръсни цял ден ви чакам кво стана?-еми днеска не можаха да дойдат колегите утре са там и наистина утре бяха там ама аз им казах не ви се нуждая от услугите повече и си смених нета (предишния беше бол бг )да се предпазите от тях ;D
мерси за темата пич  :) жестоко е да постоиш в нея след един ден трафик пълен с некъдърни шофьори а да и на некъдърните шофьори да им .. майката :-*

Svetko

• Разбирач ;)
« Отговор #4 -: Септември 04, 2008, 12:02:15 pm »
Снощи некав шибаняк с некво смотано Мицубиши ми се прави на мутра пред Нац.Стадион. Дееееба говедото разправя ми "Искаш ли да те блъсна а, искаш ли" ами блъсни ме ....после ше ти го блъснем каде слънце не огрява.....у кафявата магистрала...пписна ми от такива комплексари.....Деееба нещастниците....хем се вре и нахалства, хем страшен ми се прави....накрая че фанем некой за джигера и ше му го наврем в ауспуха.........и после газзззззззз....

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
« Отговор #5 -: Септември 04, 2008, 12:05:29 pm »
АУУУ krivogled

тая тема се извращава с всяко мнение devil

мисля да заключа ако продължава така 8-)
« Последна редакция: Септември 04, 2008, 12:07:32 pm от lilostich »

shantavdundi

• Разбирач ;)
« Отговор #6 -: Септември 04, 2008, 02:13:47 pm »
да бе и на мен са ми писнал тея мисля да държа една бухалка под седалката

Svetko

• Разбирач ;)
« Отговор #7 -: Септември 04, 2008, 04:29:34 pm »
Lilooooooo бацеееееее....ами заключи я да не я виждат "guests" ;D....иначе нека има едно място дето човек може да си плюе на воля........по който и по каквото се сети.....ей така да изпусне парата.....да постваме мръсни вицове...споко няма да загубим детската аудитория.......... yahoo

P.S.
ако кажеш може да направим раздел простотии или нещо от рода и там да я метнем темичката.....
ако ти правим прекалено много ушна кал ........ ми кажи си.....
« Последна редакция: Септември 04, 2008, 04:33:17 pm от Svetko »

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #8 -: Септември 04, 2008, 05:14:53 pm »
аааа,там се плюе повече.Жалко че немоеш да видиш rofl

Svetko

• Разбирач ;)
« Отговор #9 -: Септември 05, 2008, 09:05:03 am »
е направи да мога де............. ;D

shantavdundi

• Разбирач ;)
« Отговор #10 -: Октомври 29, 2008, 06:34:39 pm »
е неска един голфаджия много ме изнерви. Пътувам си аз с баща ми и  пред нас една баничарка а пред баничарката един с един голф 3. Цялата тая работа по двупосочен път с две платна точно по средата на един десен завой. Аз понеже стоях отпред отдясно и мернах че тоя с голфа пуска някви аварийни ама не очаквах че ше спре по средата на пътя и нищо не казвам тоя с баничарката се опита да го заобиколи ма отсреща идваше кола и само наби спирачки и баща ми наби след него. Не се ударихме ама тоя с голфа беше пълен изрод затова тряя да се пазим от голф особено ако е тунинг и да го заобикаляме отдалече  ;D

Svetko

• Разбирач ;)
« Отговор #11 -: Ноември 03, 2008, 09:42:24 am »
Снощи както блаженно си се прибирам от Хисаря и ми се случва следното....както си карам с една прили4на скорост от 160-170...двигателя мърка...и отпред ми застава некакъв си Ситроен Ц4...мигам аз с дългите ...НЕЕЕЕЕЕЕЕ...той не помрадва да го еба в ситроенаджията. Пускам аз дългите като за постоянно пи4а само си премести огледалото и не помръдна.Пред мен се намести едно БМВ М3 и него не го пусна ама бавареца мощен ...издуха го отдясно, а иначе тоя тъп смотаняк не помръдва. Натиснах аз клаксона...НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ......това не се отнася за него....некви тъпанари дето бяха с него само се обърнаха и...нищо. Изгасих аз дългите а пича си намести огледалото...аз пак пуснах дългите....тъпият смотаняк тръгнал да се пъне с некви френски кобили срещу корейските дракони...ам писна ми от такива комплексари. какъв му беше зора само не разбрах...трябваше да се пребиеме ли заради тъпото селско говедо, той решил 4е е единствен....дееба и нищожеството, докато има такива комплексирани шофери никога няма да се оправиме silen

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #12 -: Ноември 03, 2008, 10:35:21 am »
ама много ги обичам такива като теб ше знаеш :) ограничение 130 ти бримчиш със 160-170.

И като ми светкаш,голема работа,най-много да ми цунеш задницата като ми писне rofl
ама от такива прояви.Добре е направил че не те е пуснал.Заради подобни изнервени ситуации са смъртните случаи по наще убави пътища devil

Svetko

• Разбирач ;)
« Отговор #13 -: Ноември 03, 2008, 11:31:53 am »
Ами като не ти се кара бързо или не ти стиска да караш бързо просто дай възможност който иска да се самоубива да го направи. В случая благодарение на кого мислиш 4е се е полу4ила "изнервената ситуация"?
Случайно да ти е минавало през ума 4е при спешен случай ако някой така се запъне пред теб може да бъде фатално.....ами по твоята логика що не застанеш пред някоя линейка.....и си бъркай в носа...

П.С.
И какво ще постигнеш като ти "целуна задницата"....ще се пребиеме и двамата
а колко ще е по лесно просто да направиш път...мисля 4е твоето поведение е типи4ен пример за комплексар!!!

П.С.2
Отиди да покараш малко в Гърция да видиш как там дават предимство на всеки който бърза или се прави на пилот а не избиват комплекси

П.С.3
Ама на тебе ти е простено.....VW Golf....неизле4и мо е....няма и ваксина...ебало си е майката
« Последна редакция: Ноември 03, 2008, 11:44:46 am от Svetko »

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #14 -: Ноември 03, 2008, 11:43:40 am »
ми по същата логика,бързаш=пускаш авариики(поне донякъде да приличаш на линейката :) ) иначе да беше взел пример от баварчето,не да нервиш човека :-*

п.п.
Нема се самоубиваме 2-а,щото ти като ми цунеш задницата,че минеш пред мене music