Автор Тема: ПЛЮВАЛНИК  (Прочетена 11451 пъти)

Svetko

• Разбирач ;)
  • Публикации: 329
  • KIА CEE'D 1.6 / 122hp Мнооооого калпава !!!
Re: ПЛЮВАЛНИК
« Отговор #15 -: Ноември 03, 2008, 11:47:20 am »
Мнооооого комплексарски отговор  :-\
Говорим за сериозни неща, а ти ми се хилиш  >:(
И няма да мина пред тебе....ще преминеме заедно в друго измерение...
Проблемът не е от бобината, а от магарето в кабината!!!

dani

• Administrator
  • Експерт
  • Публикации: 675
  • i30 rider
« Отговор #16 -: Ноември 03, 2008, 11:49:39 am »
Хайде стига деееееееееееееееееееее  devil  gun

Следващите линкове не са за хора със слаби нерви и не са подоходящи за деца. Моля имайте го в предвид ....
http://miravto.com/2007/08/17/samye_strashnye_fotografii_avarijj._esli_u_vas_slabaja_psikhika_luchshe_ne_smotret.html

http://kartuning.ru/pics/index.php?idi=62&razdelid=6
 :'(
Моля помислете, преди са се зяждаме пак.
« Последна редакция: Ноември 03, 2008, 02:33:49 pm от dani »
Love is suicide!

Svetko

• Разбирач ;)
« Отговор #17 -: Ноември 25, 2008, 04:18:50 pm »
Трябва да се изтрепат до крак вси4ки строители-разрушители, ама докато мърдат дееба смотаните говеда!!!
В събота минавам по щосето през дружба 2 онова широкото и някои смотан идиот му хрумнала свежата идея ей така за разкош да вземе да прекопае цялото шосе. Сещайте се какво се слу4ва.....караме си няколко 4овека един след друг и както си вали сняг и е мокро и изведнъж се запо4ва едно завиване............... ха наляво ха надясно.........ама мардане нямааааа все си влизаш в канала...няма ли община да ги глоби тия смотаняци, не са ли длажни да си оправят разкопаното....поне един знак да бяха сложили....копали и заебали devil devil devil devil devil devil
ето такива тъпи идиоти като ни продуп4ат пътищата и после ходи ги гони...  >:( >:( >:(

tosco

• Spammer
  • Публикации: 966
« Отговор #18 -: Ноември 25, 2008, 04:31:15 pm »
Другарю Светко, да не потроши отново файтончето???

Svetko

• Разбирач ;)
« Отговор #19 -: Ноември 25, 2008, 05:08:31 pm »
Не съм....ама още няколко такива дупки и ..... нали се сещаш

Svetko

• Разбирач ;)
« Отговор #20 -: Декември 05, 2008, 05:16:24 pm »
нещо не съм плювал от одавна...излагам се...

shantavdundi

• Разбирач ;)
  • Публикации: 112
« Отговор #21 -: Декември 06, 2008, 06:02:44 pm »
Да верно си е, а то всъщност има толкова много за плюене ;D... аз почти на всеки светофар тегля по една майна, ама тук забравям да разкажа за тея случки. write

Svetko

• Разбирач ;)
« Отговор #22 -: Декември 22, 2008, 01:26:06 pm »
Да верно си е, а то всъщност има толкова много за плюене ;D... аз почти на всеки светофар тегля по една майна, ама тук забравям да разкажа за тея случки. write

е значи не си досататъ4но набрал...

shantavdundi

• Разбирач ;)
« Отговор #23 -: Декември 23, 2008, 08:12:47 pm »
Е днес вече има за какво да се плюе прибираме се към къщи , понеже от доста време бях видял една улица на картата коята минава напряко  от бул. 8ми декември към климент охридски, а там по сфетофарите си е задръстване и викам на баща ми дай да миниме от тук щото няма смисъл да чакаме на сфетофара. Той вика ми окей и тръгваме оттам. В началото сичко точно ма после почнаха едни ями и бабуни, между тях, както и да е бавно, но славно минахме и тъкмо вече улицата запреличва на нещо и пред нас една огромна локва незнайно колко дълбока. Баща ми вика  няма да мина отук, а то там няма къде да обърнеш, и тръгвам на заден. Изведнъж си устих някво задиране под краката и до ушите ми стигна приятен звук от буксуващи гуми. Викам си останахме тука, колата си увисна на шасито, ама добре че се пак се движим  с Киа издрапахме. Аз до вкъщи съм сувал по всички възможни общинари и тн. После се сетих каква е причината за цялата работа- видях отстрани на улицата строителни отпадъци, явно хората си го ползват това за сметище... Много сериозен проблем, който за жалост не се среща само на тая улица.
Ако минавате по такава улица ви препоръчвам да ползавте офроуд автомобил, най- добре самурай, който да е вдигнат поне половин метър над земята и задължително да разполага с шнорхел
« Последна редакция: Декември 23, 2008, 08:14:18 pm от shantavdundi »

Svetko

• Разбирач ;)
« Отговор #24 -: Декември 23, 2008, 08:46:40 pm »
Вашта мама общинарска  devil devil devil хемороиди да хванете от висене по столовете дано...разширени вени да хванете...и други работи да хванете смотаняци тъпи. Сега като заваля снега ще вземем пак да се изненадаме...ми то Любка Кумчева я няма и бат Празников го няма и ние въх изненадани   >:( >:( >:( така ще ви изненадам 4е така и ще си останете...дееееба тая сган требе да се изтепа до крак...данъци взимате а ина4е "няма пари"...и вас да ви няма ще е най-добре поне да се знае  >:( >:( >:( ... "дупките били много"...много цирки да ви излезнат дано. Що не глобят някой които си е изхвърлил строителните боклуци на улицата а...ми как да се помръднат , нали някой друг може да им седне на местенцето
ма много ме е яд е от такива идиотски слу4ки, ама наистина много...

shantavdundi

• Разбирач ;)
« Отговор #25 -: Декември 23, 2008, 11:43:34 pm »
ама верно са си за убиване gun хората ше си потрошат колите заради тях ама понижи S класите 7миците си ги оправят с данъците от хората и не ги грее въобще ето ти разправяш разкопали една дупка и я оставили така, а че блокират цяло шосе голяма работа.Ето сега поне можеха да отворат  цялото околовръстно за празниците да могат да се изнесат хората, а не да стават някакви огромни задръствания.   :-X

Svetko

• Разбирач ;)
« Отговор #26 -: Януари 14, 2009, 05:36:57 pm »
ееееееееееееееееееее просто не е истина т'ва наще модератори са си е.али майката, да не им направи 4овек забележка и веднага ти трият коментар4ето. Може ли сега някой любим модератор да ми обясни защо ми изтри коментара в темата на лило за "Киа ретона" .......... на кое от правилата на форума не отговаряше....пък поне да беше оставил защо я е изтрил. Хайде този змей да вземе да ми напише едно ЛС и да ми обясни....СВОБОДА ВЪВ ФОРУМА ДОЛУ МОДЕРАТОРИТЕ...

Пешо

• Administrator
  • Spammer
  • Публикации: 965
« Отговор #27 -: Януари 15, 2009, 12:08:59 am »
имаш Л.С.

shantavdundi

• Разбирач ;)
« Отговор #28 -: Юни 02, 2009, 10:26:43 pm »
Понеже отдавна не е писано в темата аз да опиша съботата, която имах миналата седмица.
Помолих баща ми  да ме закара на вилата да покарам ATV, малко чист въздух и спокойствие. Дотук плана добре, обаче като тръгнахме за вилата, която е по пътя софия- боровец. Баща ми си знае горе долу пътя завой по завой, все пак пътува от години по него, обаче в последно време не е минавал и не знаеше за една много корава яма по правата след село Пасарел. Изпревари той една кола и се прибра, обаче малко след това изскочи въпросната дупка, която освен отляво, няма откъде другаде да се заобиколи, но оттам идваше тир! И тъй минахме през дупката с една прилична скорост от 90 км-ч с предна дясна гума. Вчера при движение по цариградско предницата взе да тропа  devil ! Благослових агенцията по пътищата правителството и който още се сетих. Както и да е стигнахме на вилата, на атв-то окончателно му беше заминал акумулатора, но нямаше откъде да се купи. Запалихме го с ток от киата, но веригата понеже се отпуска и не се е разработила още (не съм го карал много) взе и тя да прави проблеми- падаше, като не падаше дрънчеше- но се оказа че при сваляне на гумите малко се е изместила задната ос, но пък за ремонт нямаше инструменти. И такаа добре си прекарах, но какво да се прави и такива неща се случват

Пешо

• Administrator
  • Spammer
  • Публикации: 965
« Отговор #29 -: Юни 03, 2009, 12:19:38 am »
имали сте емоции поне :)