FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Колеги проблемите не свършват. Вчера след проливния дъжд и запушени дренажи ми се наводни другата кола. Предни стелки и мокета под тях са мокри. В момента е в сервиз за отпушване и пробиване на тапите отдолу.Моля дайте съвети как да изсуша мокета и махна влагата? п.п Ако може без да свалям седалки и мокет.
Аз имам влагоуловител и чрез него си сушим килими, пердета...без да ги махаме от мястото им. Би трябвало и за колата да работи схемата. Принципа е, че осушаваш въздуха в купето, с което се увеличава изпарението на вода от мокрите платове и уреда поема влагата, като поддържа въздуха сух.
Те от сервиза може да те зарадват с изсушена кола
Цитат на: ivannlbc в Октомври 30, 2012, 01:26:41 pmАз имам влагоуловител и чрез него си сушим килими, пердета...без да ги махаме от мястото им. Би трябвало и за колата да работи схемата. Принципа е, че осушаваш въздуха в купето, с което се увеличава изпарението на вода от мокрите платове и уреда поема влагата, като поддържа въздуха сух.За съжаление с това ми се струва, че ще стане много бавно исушаването...
Цитат на: chitko в Октомври 30, 2012, 02:00:23 pmЦитат на: ivannlbc в Октомври 30, 2012, 01:26:41 pmАз имам влагоуловител и чрез него си сушим килими, пердета...без да ги махаме от мястото им. Би трябвало и за колата да работи схемата. Принципа е, че осушаваш въздуха в купето, с което се увеличава изпарението на вода от мокрите платове и уреда поема влагата, като поддържа въздуха сух.За съжаление с това ми се струва, че ще стане много бавно исушаването...От мнението ти разбирам, че никога не си го пробвал. Помисли малко и ми кажи какво прави духалката и какво влагоуловителя?! Сравни физическите процеси и... всеки който е опитал влагоуловителя се удря по челото, все едно е станало някакво чудо. Какво да ти кажа, духай там, пък каквото стане.
Цитат на: ivannlbc в Октомври 31, 2012, 08:21:27 amЦитат на: chitko в Октомври 30, 2012, 02:00:23 pmЦитат на: ivannlbc в Октомври 30, 2012, 01:26:41 pmАз имам влагоуловител и чрез него си сушим килими, пердета...без да ги махаме от мястото им. Би трябвало и за колата да работи схемата. Принципа е, че осушаваш въздуха в купето, с което се увеличава изпарението на вода от мокрите платове и уреда поема влагата, като поддържа въздуха сух.За съжаление с това ми се струва, че ще стане много бавно исушаването...От мнението ти разбирам, че никога не си го пробвал. Помисли малко и ми кажи какво прави духалката и какво влагоуловителя?! Сравни физическите процеси и... всеки който е опитал влагоуловителя се удря по челото, все едно е станало някакво чудо. Какво да ти кажа, духай там, пък каквото стане. Пробвал съм такъв за бани и влажни помещения...не оправда очакванията...това за което говориш ти, явно е доста по-мощно, но пък остава въпроса дали си заслужава да го купува за тази единична мисия.........но пък ако има желание да пробива в бизнеса със сушене на коли...като гледам за съжаление на 7-8 хил.км на запад от нас ще има бая работа..