Автор Тема: Sportage III-Силна сигнализация при отваряне на врата  (Прочетена 3398 пъти)

dofi

• Новак
  • *
  • Публикации: 8
  • KIA SPORTAGE 2,0D CRDi 4WD HPE 184 hp 6AT TX
Колеги имам едно питане,дано някой може да ми помогне......От известно време при отваряне на шофьорската врата следва звукова сигнализация,но доста силна.......... абе направо ме проглушава,да знаете как мога да изключа това или поне да намаля силата на звука.
Всъщност това нормално ли е?  :o

christian

• Разбирач ;)
  • Публикации: 188
  • Kia Sportage 2,0 CRDi AWD 6AT
Re: Sportage III-Силна сигнализация при отваряне на врата
« Отговор #1 -: Декември 01, 2012, 09:59:38 pm »
Не, не е нормална. Опиши по подробно как става, ти къде си и ключа къде е! При спрял двигател ли става?
2,0D 16V CRDi AWD 6AT

CoolMaN®

• Наблюдава денонощно
  • Spammer
  • Публикации: 933
« Отговор #2 -: Декември 01, 2012, 10:38:31 pm »
Има един зумер за предупреждение при колите със Smart key, който се намира някъде в моторния остсег, около роговете.
Ако си с такъв ключ, явно имаш проблем с него и най-добре си вземи час за сервиз.

dofi

• Новак
  • *
  • Публикации: 8
  • KIA SPORTAGE 2,0D CRDi 4WD HPE 184 hp 6AT TX
« Отговор #3 -: Декември 02, 2012, 12:54:29 am »
Със Smart key съм и в началото наистина се е случвало да издава подобен сигнал когато двигателя работи, а аз изляза от колата с ключовете и затворя шофьорската вратата,но тогава си изписа че ключа е извън обсег.Сега от два-три дни всеки път когато отворя шофьорската врата при спрян двигател без значение дали съм от вън или вътре се чува този пронизваш звук направо ми пропищяха ушите.......Да бягам към сервиза казвате така ли?