Автор Тема: Pro_ceed GT  (Прочетена 5353 пъти)

Pro style

• VAG група
  • Експерт
  • *
  • Публикации: 574
  • Kia Pro_Ceed 1.6 CVVT EX
Pro_ceed GT
« -: Декември 27, 2012, 09:06:18 pm »
Тъй като това е изцяло нова концепция, отварям нова тема, където да ще има специфична информация за този модел. Официалната премиера засега е насрочена за салон Женева, през м.Март 2013.

Започваме със spy shot (по-скоро такива направени от Кия и пуснати в нета като "шпионски")

И едно обещаващо видео за динамиката на новото GT:)

« Последна редакция: Декември 27, 2012, 09:08:31 pm от Pro style »

dickens

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 71
  • Forte 2.4 SX
Re: Pro_ceed GT
« Отговор #1 -: Януари 28, 2013, 10:47:52 am »

Pro style

• VAG група
  • Експерт
  • *
« Отговор #2 -: Февруари 11, 2013, 07:11:51 pm »
Леко освежаване на темата с първите снимки на пет вратата версия на новия Ceed_GT

kirilrz

• Разбирач ;)
  • Публикации: 214
  • още има да се учи
« Отговор #3 -: Февруари 13, 2013, 08:08:11 am »
определено тази концепция вече дава друг вид на Киа.аз съм с фейслифта на Сиид от 2010 г. а колата е производство 2011 г. и вътре като цяло само тапицерията ме дразни че изглежда евтина а и си е такава -плата не е от най-качествените и е много семпъл-най-обикновн плат е.на старата ми кола Оел Астра тапицерията бе тип плюш и придаваше друг вид на колата а и по-трудно се търкаше-за 100 000 с нея дето сме минали ние тапицерията си е още здрава а преди нас са навъртели 150 000 км. а на сиид-а още на 18 000 км от едната страна на шофьорската седалка започна да се протърква плата т.е. започна да става на топчета
да имаш девствена жена и девствена кола е най хубавото нещо на света :-)

smirn0ff

• Master of KIA
  • Публикации: 1731
  • Шеф диригент
    • Inspire Communications LTD
« Отговор #4 -: Февруари 14, 2013, 02:10:47 am »
определено тази концепция вече дава друг вид на Киа.аз съм с фейслифта на Сиид от 2010 г. а колата е производство 2011 г. и вътре като цяло само тапицерията ме дразни че изглежда евтина а и си е такава -плата не е от най-качествените и е много семпъл-най-обикновн плат е.на старата ми кола Оел Астра тапицерията бе тип плюш и придаваше друг вид на колата а и по-трудно се търкаше-за 100 000 с нея дето сме минали ние тапицерията си е още здрава а преди нас са навъртели 150 000 км. а на сиид-а още на 18 000 км от едната страна на шофьорската седалка започна да се протърква плата т.е. започна да става на топчета
при стария ceed го няма това като проблем
Hyundai Genesis 2015 3.8 V6 AWD
KIA VENGA 1.6 CVVL EX 4AT
[ex]KIA CEED 1.0 T-GDI GT LINE
KIA VENGA FL 1.6 CVVL EX 6AT
[ex]KIA OPTIMA 2.0 CVVL EX 6АТ
[ex]KIA CEED 1.6 CRDI LX 5MT

christian

• Разбирач ;)
  • Публикации: 188
  • Kia Sportage 2,0 CRDi AWD 6AT
« Отговор #5 -: Февруари 14, 2013, 05:54:10 pm »
Колеги, някои знае ли на каква цена ще излезе тази красавица GT?
2,0D 16V CRDi AWD 6AT

Pro style

• VAG група
  • Експерт
  • *
« Отговор #6 -: Февруари 14, 2013, 07:41:40 pm »
Предполага се, че цената ще около 15 хил.лв. над цената на хубава версия на сийд, което означава цена не по-малко от 53 хил.лв.
За тези пари обаче можеш да си вземеш Focus ST, който е 250 к.с. и бие по всички показатели сийда.

Аз бих си купил GT единствено, ако цената продължава да бъде прилична, но както виждаме всеки нова модел, независимо от марката е минимум с няколко хиляди отгоре.

fuego

• Разбирач ;)
  • Публикации: 170
  • КIA Proceed GT Line 1.5T 7DCT
« Отговор #7 -: Април 28, 2014, 06:30:43 am »
Тази събота и неделя в Бургас имаше отворен тесдрайв на повечето модели. Обадих се на дилъра за да разбера дали ще пускат  GT-то,когато разбрах,че ще я има ,си освободих целият уикенд. И двата дни имах удоволствието да се насладя на този прекрасен автомобил. Останах очарован от пътното поведение и ускорението. Стабилна в завоите с висока скорост,доста прилично ускорение,страхотни спирачки и невероятно удоволствие от шофирането на автомобилът. Завиждам благородно на хората,които я притежават. ;D

fuego

• Разбирач ;)
  • Публикации: 170
  • КIA Proceed GT Line 1.5T 7DCT
« Отговор #8 -: Май 23, 2015, 03:17:02 pm »
 Вече съм с  GT