Модели автомобили > Sportage

Киа-питане?

(1/4) > >>

HellMad:
Здрасти на всички. Преди няколко дни и аз се сдобих със Спортидж. Според талона е края на 97-ма. 2.0 ТДИ мотор. Като цяло ми се струва здрава, с малки забелевки по външния вид. Има само две неща, които малко притесняват. 1. Когато натисна спирачка светва червена лампа в дясно на таблото, удивителна в кръг, заграден със скоби. Другата също се появява от време на време, човека, от който купих КИА-та каза, че е заради горивния филтър. Лампичката е от ляво на таблото, в долната част. Някакви идеи? Кое какво значи?

Митето:
значи че трябва да долееш спирачна течност или да сменяш дискове,накладки kap

Cee`d_sh:

--- Цитат на: HellMad в Септември 26, 2008, 12:58:31 pm ---Здрасти на всички. Преди няколко дни и аз се сдобих със Спортидж. Според талона е края на 97-ма. 2.0 ТДИ мотор. Като цяло ми се струва здрава, с малки забелевки по външния вид. Има само две неща, които малко притесняват. 1. Когато натисна спирачка светва червена лампа в дясно на таблото, удивителна в кръг, заграден със скоби. Другата също се появява от време на време, човека, от който купих КИА-та каза, че е заради горивния филтър. Лампичката е от ляво на таблото, в долната част. Някакви идеи? Кое какво значи?

--- Край на цитат ---

че имаш вода в горивния филтър,тря сменяш........или ако има пробка да отвиеш пробката  write

Митето:
чай бре Орхане,той говори за спирачките.Ламбата свети като ги натиска krivogled

HellMad:
Е благодарско братя. Има ли вероятност лампата да свети, защото не са обезвъздушени спирачките, защото човека е сменял накладките отпред. А иначе много благодаря. Междодругото, какви дванти стават за киа-та, т.с. моите са 15'', и ми изглевдат супер малки.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия