Автор Тема: Разход Киа  (Прочетена 5254 пъти)

dzhambazov

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
Разход Киа
« -: Март 18, 2013, 05:37:36 pm »
Някой , може ли да ми каже какъв разход дава KIA Sportage 2.0 118 k.c?

Shadow

• Експерт
  • Публикации: 447
  • Sportage 2.0® CRDI AWD
Re: Разход Киа
« Отговор #1 -: Март 18, 2013, 07:43:05 pm »
Ей тук си я намери - http://www.spritmonitor.de/en/search.html

Dishovski

• Новак
  • *
  • Публикации: 12
« Отговор #2 -: Октомври 09, 2013, 04:30:34 am »
8,6 извънградско, на бензин 95 - градско в софия е абсурд да се мери може и 20 л. за 100 метра да изгориш
на 6,7 извънградско с водородна клетка

smirn0ff

• Master of KIA
  • Публикации: 1731
  • Шеф диригент
    • Inspire Communications LTD
« Отговор #3 -: Октомври 13, 2013, 10:11:58 pm »
8,6 извънградско, на бензин 95 - градско в софия е абсурд да се мери може и 20 л. за 100 метра да изгориш
на 6,7 извънградско с водородна клетка

колега, имаш инсталирана водородна клетка?

ако е така, моля те сподели подробности относно монтажа, работата на двигателя, обслужването и т.н.
Hyundai Genesis 2015 3.8 V6 AWD
KIA VENGA 1.6 CVVL EX 4AT
[ex]KIA CEED 1.0 T-GDI GT LINE
KIA VENGA FL 1.6 CVVL EX 6AT
[ex]KIA OPTIMA 2.0 CVVL EX 6АТ
[ex]KIA CEED 1.6 CRDI LX 5MT

Dishovski

• Новак
  • *
  • Публикации: 12
« Отговор #4 -: Октомври 13, 2013, 10:44:55 pm »
Ами да, имам клетка от 2 години. Отначало мислех да слагам газова уредба ама като ми казаха цените се отказах. Един приятел който поддържа колата ми препоръча HHO клетка която лесно се обслужва. Разхода вднага падна. Само че всеки път е относително колко икономия ще направи. Понеже не съм слагал устройсто да регулира тока според оборотите защото е по скъпо от цялата система и ги регулирам ръчно, на око. Така че не винаги се уцелва най оптималния вариант, но с времето, засичане на разходите и оборотите на двигателя, горе долу го налучках. Знам, че има много песимисти относно клетката, но аз карам 2 г. и според мен си върши работата.. Миналата зима я карах с водка Аляска  :) за да не замръзва но тази зима намерих медицински спирт и вече съм готов за зимата. За да не пълним темата и да дразним песимистите, който се интересува да ми пише на скайп, ще ви кажа каквото съм научил до сега.