Подобрения > Горива

Кой къде зарежда

<< < (25/25)

marinrr:
Круиз- и личните, и служебните коли ! Тонове гориво, никакви проблеми! С карта за отстъпка цената е идеална! Но все пак е от значение и локацията! Имат бензиностанции из цялата страна ( не много, но има )

Изпратено от моят BAH-W09 с помощта на Tapatalk

javor_k:
Колега, откъде мога да се снабдя с карта за отстъпка на Круиз ? Много ме дразни , че в София Круиз нямат газ, а в други имат.

Нещо от няколко бензиностанции на ОМВ след като заредя газ и имам в много малко моменти едно придърпване , което при зареждане от други бензиностанции го нямам. На Петрол и на ЕКО и на интерспиид нямам никакви проблеми с горивото.

Повечето пъти зареждам бензин 100. Прави ми впечатление, че на някои бензиностанции на ЕКО и ОМВ има колонка с газ и 100 октанов бензин само. От всичките 100 октанови бензини най-добрия за моята кола се оказва на ОМВ(изпитано многократно). На Марешки газта съм я зареждал и там разхода ми е малко по-висок като че ли.

Никой нищо не казва за горивата на Лукойл.

smirn0ff:
аз от години си зареждам на Интерспийдчето - никакви проблеми, имаме си отстъпка.
иначе извън София зареждам пак по по-малки бензиностанции където горивото е с 10-15ст по-евтино. В един момент реших че няма да храня големите вериги за същото качество. На ОМВ спирам да си взема кафе и вода.

justalittlesign:

--- Цитат на: javor_k link=topic=29.msg47952#msg47952 date=1616100172

Никой нищо не казва за горивата на Лукойл.
[/quote ---Знам, че на Лук ойл бензина е 97 октана. Без значение, че  на колонките пише 95

--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия