Модели автомобили > Cerato

Моля за мненията (наблюденията) Ви относно Kia Cerato 1.5CRDI

(1/2) > >>

vazil:
Здравейте,

Мисля да си купувам такъв автомобил KIA CERATO с двигател 1.5 CRDI. Годината ще е между 2005-2008. Моля за мнения от притежатели на такъв автомобил. На какво трябва да обърна внимание при покупката, дали са доволни от своите автомобили? Има ли сериозни проблеми конкретния модел, какъв разход Ви дава автомобилът?
И като цяло чувам доста отрицателни мнения за марката KIA (аз не съм много съгласен с тях), та да ми кажете Вие като ползватели - как са автомобилите от тази марка?

Благодаря Ви предварително!

smirn0ff:
здравей, специално за тези, които ти говорят за лошата КИА, можеш да им кажеш да си карат 30 годишните БМВ таралясници и прогнилите фордове и опели.
КИА от доста години вече е производител, който гони доста добро качество и го постига. Не случайно марката е на една от челните позиции по продажби в САЩ и Европа...
До колкото до Черато - има такива таксита в Сф на Йелоу, можеш да питаш някой от тях, те имат най-много впечатления :)
Аз лично съм карал 5г Сийд - бях доста доволен, сега карам Оптима и съм още по-доволен

Moro:
Карам модел 2006 хечбек. Колата беше на баща ми за няколко години, след което я купих от него - искаше да си купи джип. Когато купуваше колата 2006 и аз бях на мнение, че корейските коли не стават за нищо. Отдавна не съм на това мнение. Колата се държи страхотно и за седем години единственият сериозен проблем беше свързан с ръчната спирачка(жилото се беше заинатило). Колата харчи малко, адски подвижна е, частите са евтини и е наистина здрава. Единствено ми идва в повече пластмасата, но пък е качествена, а не като на предната ми кола(сеат ибиза) - рециклирана. Ще излъжа, ако кажа, че не съм мислил да я сменям понякога, но не защото не съм доволен, а просто от келешлък и желание за нещо ново. А и съм обмислял да я сменям пак с киа или хюндай.
Честно казано ако попаднеш на добре запазена и подържана черато, няма да съжаляваш.

antropoz:
Толкова ли е "зле" тази кола, че няма никой с такава във форума и почти няма информация за нея?
Аз също се интересувам..
Модела Cerato хечбек , не е ли предшественик на Ceed реално?

smirn0ff:
Здравей колега,
Cerato не е предшественик на Ceed, а е отделна линия.

Ако искаш изобилие от информация можеш да попиташ таксиджиите от yellow taxi :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия