Автор Тема: проблем с преден мост Киа Спортидж 2000куб.1997г бензин  (Прочетена 4338 пъти)

jekof

• Новак
  • *
  • Публикации: 34
Здравейте колеги!Имам следният проблем с автомобила.Сутрин когато тръгна се чува едно виене отпред което след около 10.20м.преминава в тресене на предницата.Когато спра и с малкият лост премина на друго положение няма проблем.Когато се върна пак в първото неутралното виенето и тресенето го няма. :(

ivan kozev

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 84
Re: проблем с преден мост Киа Спортидж 2000куб.1997г бензин
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2013, 05:57:07 pm »
С вакум или центробежно се включват хебъците ? Ако е с вакум може клапана да не затваря хубаво и да се включва предния мост без да си дал ръчката в положение включено.Имах го подобно нещо и след сваляне и почистване на клапана всичко си дойде на място.

jekof

• Новак
  • *
  • Публикации: 34
Re: проблем с преден мост Киа Спортидж 2000куб.1997г бензин
« Отговор #2 -: Декември 01, 2013, 07:34:14 am »
Благодар ще проверя

merikati

• Новак
  • *
  • Публикации: 39
ако си с вакуум,тогава може да се получи.
Аз като я купих,моите не работеха ,но от това,което съм чел от форумите,проблем така или иначе се получава след известно време с вакуммните ,затова даже и не сам търсил причината,а веднага сложих ръчни на АВМ

ivan kozev

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 84
За това аз поне два пъти в месеца като я вкарвам или изкарвам от гаража включвам и предното та да не клеясва клапана,  а и да се изпробва  дали работи предното .