Автор Тема: Проблем с кожух за термостат след закупуване на нова глава спортидж 2,0 тди  (Прочетена 2644 пъти)

madh

• Новак
  • *
  • Публикации: 39
Здравейте.....
преди около време писах относно спуканата ми стара глава .... но уви пукна отново. след като протече и радиатора го промих 4 пъти с вода и изпаднаха 3 шепи стърготини .... та вече е ясно защо е пукнала.... явно е че системно съм я прегрявал.... е сега съм си закупил нова глава, водна помпа, термостат радиатор (всичко ново.... да не повярваш) но тъй като не можах да си намяря читава втора употреба си купих глава (напълно оборудвана а пък и да не говорим за разликата в цената  ) за 2.2 Дизел ... единствената разлика е в водоулавянето тъй като спецификацията на 2.2 мотора е такава, че единствено горивните камери на буталата и само много малко в хода на буталата е различно ... като изключим разбира се дупката за монтиране на фланеца на кожуха на термостата.    Молбата ми е следната : ако някой разполага с 2.2 Дизелов мотор имам нужда от снимка на кожуха на термостата за да проверя има ли смисъл да купувам и ако някой предлага да каже и цена след като проверя дали става... иначе ще ми се наложи да правя преходи при стругар. Благодаря ви предварително. Надявам се на помощта  ви съфорумци и киа колеги.     sorry   намерих снимка в нета как изглежда горе долу така както е на снимката

madh

• Новак
  • *
здравейте мисля че става и от 2.0 дизел. ще съм благодаррен на снимки или поне на някаква схема как изглежда. :)

madh

• Новак
  • *
намерих си корпус със фланец. от 2.0 чист дизел... утре ще сглабяме :)