Автор Тема: ПРИВЕТ  (Прочетена 2704 пъти)

shnor hell

• Новак
  • *
  • Публикации: 16
ПРИВЕТ
« -: Април 09, 2014, 04:01:44 pm »
Здравейте Стабиляги!!!Неграмотността ми отново ме кара да искам съвет от Вас.Днес карайки така прекрасната Кия Каренс внезапно светна иконка на таблото.Панирах се,отбих на 1то удобно място и изгасих мотора.Отворих Ръководството мислейки че ще вдяна нещо от Италиянския.Но опита ми сочи ,че тук ще намеря отговора.Въпросната икона според мен представлява май разрез на мотора и свети в жълто.След 10 мин.престой запалих отново...но иконата продължи да свети.На тръни прибрах автомобила до вкъщи.Сега съм притеснен.Преди 2 седмици и направих голямото Т.О.Чакам Съвети от Вас.Благодаря Ви предварително !!!

jorko.b67

• Почетен член
  • Master of KIA
  • Публикации: 1870
Re: ПРИВЕТ
« Отговор #1 -: Април 09, 2014, 05:21:13 pm »
Вариант 1 :
разкачи клемите на акумулатора и изчакай няколко минути.
Вариант 2 :
"Бегом марш" в оторизиран сервиз за диагностициране на появили се/натрупали се грешки в компютъра.
Успех !

shnor hell

• Новак
  • *
« Отговор #2 -: Април 09, 2014, 05:24:47 pm »
Веднага отивам да рестартирам !!!Благодарско !!!Имаш ЗАГОРКА от мен...само ела до Бургас !!!

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
« Отговор #3 -: Април 09, 2014, 09:54:40 pm »
Това с клемите не е добре! Хубаво беше,са отидеш да сервиз,за да се види какво е записано!

shnor hell

• Новак
  • *
« Отговор #4 -: Април 10, 2014, 07:39:05 am »
Митак,това е временно.Да закърпя положението до понеделник.Другата седмица отивам при факирите от Сервиза.Обещавам !!!