Обща информация > Да поговорим.... за нещата

Питане за щета

(1/1)

TATI:
Тъй, жена ми ме сюрпризира преди малко, че е забърсала задния калник за амнайсти път (не му върви на тоя заден десен и това си е - ще го водя на освещаване май). Това добре ама новото ни каско е към Виктория. Та някой знае ли къде им е мястото за огледи? На Екзарх Йосиф ли или?
Второто ми питане е към Лило да даде едно рамо за да я пооправим по-бързичко в Инд. Ама като си искам възлагателното, трябва да е за Инд нали така?
Хайде със здраве.

Митето:

--- Цитат на: TATI в Ноември 12, 2008, 08:11:12 pm ---Второто ми питане е към Лило да даде едно рамо за да я пооправим по-бързичко в Инд. Ама като си искам възлагателното, трябва да е за Инд нали така?
Хайде със здраве.

--- Край на цитат ---
баш така.След като го вземеш и си готов да я оставяш,ми се обаждаш да ти обясня процедурата нататък
тел: ми ти е в лс-та write

TATI:
10x :)

bongo:
добре че lilo ще помогне иначе голямо дърво....след близо три месеца да ти я оправят в КИА.ако се наложи lilo и аз ще поискам съдействие ;D

TATI:
Ти мани това, ама миналата седмица много се издразних. Звънкам да ми кажат цена за въздушен филтър и за климатика. Дай вика номер на рама. Сякаш всеки сиид е с различен филтър ма нейсе. Викам, не може ли с номер на колата - не може щото програмата ни само с номера на рами работи. Дадох. Дай телефон да ти се обадим. Дадох. След един час ми звънят - нямаме ги тия филтри. Викам кога? Ами най-рано след месец. Добре дай цена. Ами не можем, щото трябвало да дойдат и тогава. Е, питам аз, може ли поне филтри на склад да няма - това поне се сменя на 10к макс. Срамота. Сега ще свалям филтъра и с него ще ходя до Тойота да си взема тойотски филтри, че като ги гледам са доста сходни с на Ауриса или от каквото там стане. А за боята знам че е мин 3 месеца напред. Ама Булгаристан майка. Ся се сетих да взема да си го поръчам от някоя друга страна ще ми дойде за няколко дена. Айде сори за офф-а

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия