KIA Форум България > КИА Моторс
Връзка с Киа Моторс БГ
Paco:
КИА БГ трябваше да се обади на тях,за да потвърди ,че на пътя има техен автомобил.
Само и единствено това беше условието за да получа пътна помощ до най близкия сервиз на КИА.Това обаждане щеше да ми осигури безплатен транспорт и впоследствие оборотен автомобил.Така...добре че имах телефона на дилъра,от който закупих автомобила.Той направи всичко възможно да ми помогне и проведе разговори със София.Отговорът беше " да се обадят в понеделник".А аз закъсах в петък сутринта...Еее,и какво ,с палатки ли да пътуваме ....и консерви????? Гарантиен автомобил,на година и половина КИА СОРЕНТО с счупен двигател!!! И каква реакция от КИА МОТОРС СОФИЯ. С мен се свърза Калоян Матев,завеждащ след продажен сервиз,чак след 10 дена от датата на инцидента,след като аз пратих рекламация до КИА КОРЕЯ... после....Бла бла...блаа..блаа да ти писне от дъвкане на едно и също, и от него и от главния директор Иванчев.
Чудя се ,че сега пък 7 години гаранция дават ;D.
Такаааа...накрая си платих пътната помощ,и 2 седмици карах кола под наем.Испанците си свършиха работата изкючително бързо и професионално.
Paco:
Един колега по горе писа ,4е разходите за хотел и храна,не се покриват!!!
Искам да питам...,ако това ви се слу4и на 200 км,и трябва да си платите пътната помощ(за 25 км,платих 120 евро)...,а после трябва да си чакате автомобила 2 седмици(както в моя случай) КОЯ БГ КОМПАНИЯ ЩЕ ПОКРИЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ РАЗХОДИ??? Защото КИА БГ ще ви остави на пътя със сигурност,както сте във международна гаранция.
jorko.b67:
Колега Расо ,
имам усещането , че леееко объркваш нещата - не те виня (опазил ме Господ) !!!
- Относно застрахователната компания - ти (клиента) си я избираш , а друг (застраховател) само ти я "препоръчва" (не казвам защо точно дадена компания) - нали няма "силово" застраховане - в края на краищата ти (клиента) даваш/плащаш парите и си слагаш подписа ?
- Ти споменаваш ЛЕВИНС - аз споменавам други компании.
- Относно включването на нощувка при авария на пътя в застраховката - ДА , ТОВА ГО ИМА И АЗ ЛИЧНО СЪМ СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛ ОТ ТАЗИ ОПЦИЯ !!!!
Друг е въпроса , че се покриват ДО 1 или ДО 3 нощувки (в зависимост от това колко си е платил клиента и то на територията на България). Не съм сигурен , но мисля , че имаше такава застраховка И за чужбина.
Относно КМБ - сигурен съм , че си си в правото и ти препоръчвам да се спреш на "Господари на ефира" 02/ 946 33 27 , имаше нещо "....на портебителя" , преса , медии и др.
Успех ! И пак пиши !
bongo:
извинете че се отклонявам от темата но "господари на ефира" не се хващат за всеки сигнал за нередност...моля, моля.и те си гледат интереса и си подбират случаите които да отразят.имам познати които неведнъж са им писали и оплаквали за къде по-големи и обществено значими проблеми....ама "грънци".
успехи само за парична компенсация!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия