Автор Тема: Kia Sportage 2.0 CRDI 112к.с. мнение  (Прочетена 32243 пъти)

dvdimov

• Новак
  • *
  • Публикации: 49
  • 0878739299
Re: Kia Sportage 2.0 CRDI 112к.с. мнение
« Отговор #15 -: Януари 19, 2020, 06:17:59 pm »
Привет колеги.И при мен се оказа, че са някакви Вибрации от някой чаркол в купето защото спряхме 4х4-то огледахме скоростни кутии раздатки и нищо.Сега следваща стъпка е първо аз да проверя това с кората под двигателя и ако не е то ще откачаме гърнетата за да видим от къде идва този неприятен шум- направо ужасен на моменти особено когато колата е в обороти. Ако някой е имал подобен проблем с дизел да казва ако е намерил решение.При мен се чува все едно в гърнето в влязла някакв струшка и си ходи и си румоли вътре.
[/quote
Привет,остановихте ли от къде идва този шум,при мен го има същия.
Sportage 2,0 CRDI Automatic

geriko

• Новак
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #16 -: Февруари 01, 2020, 12:06:32 am »
Привет колеги.И при мен се оказа, че са някакви Вибрации от някой чаркол в купето защото спряхме 4х4-то огледахме скоростни кутии раздатки и нищо.Сега следваща стъпка е първо аз да проверя това с кората под двигателя и ако не е то ще откачаме гърнетата за да видим от къде идва този неприятен шум- направо ужасен на моменти особено когато колата е в обороти. Ако някой е имал подобен проблем с дизел да казва ако е намерил решение.При мен се чува все едно в гърнето в влязла някакв струшка и си ходи и си румоли вътре.
[/quote
Привет,остановихте ли от къде идва този шум,при мен го има същия.
Проблема е от съединителя. Аз го имах този шум. Накрая счупих съединителя и като го смених шумът изчена.

Изпратено от моят VKY-L29 с помощта на Tapatalk

dvdimov

• Новак
  • *
  • 0878739299
« Отговор #17 -: Февруари 01, 2020, 07:26:23 am »
А при автоматик от къде може да е.

dvdimov

• Новак
  • *
  • 0878739299
« Отговор #18 -: Февруари 01, 2020, 08:39:08 pm »
Днес си прогоних въздуховодите на въздушният филтър.имаше 2 тръби които не си бяха на мястото,уплътних ги и ги наместих правилно.Гресирах си карето на кардана.Вибрациите и ръмженето изчезнаха,но остана едно хруп...хруп при бавно каране.Дали е карето защото не е било гресиране от как е кола или другаде се крие котето.
Благодаря