Автор Тема: Проблеми по See'd SW  (Прочетена 3582 пъти)

GameSetMatch

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
Проблеми по See'd SW
« -: Ноември 26, 2015, 10:25:52 pm »
Здравейте,
продадох старата кола и днес ходих да оглеждам SW 2010 Facelift, че зима идва, а без кола не е приятно.

Кръглият бутон по средата, който е за увеличаване на звука не функционира и трябва да се увеличава през волана. Проблемът решим ли е в нормални финансови граници? При предната ми кола имаше пластинки, които се бяха разлепили, но с капка секундно всичко се оправи. Тук къде мога да търся решението?

По носачите имаше леки наченки на ръжда, което на тези елементи сякаш е нормално, но яде ли ги ръждата Киите?

Има ли как да се регулира музиката къде да се чува, да не е имало включена някаква настройка, защото отзад работеше на макс, докато отпред за мен не се чуваше нищо, а човекът, който беше с мен е на мнение, че е имало музика, но много тиха.

Ще оценя всякакви мнения.

avcom

• Новак
  • *
  • Публикации: 18
Re: Проблеми по See'd SW
« Отговор #1 -: Ноември 27, 2015, 11:27:53 am »
И аз преди една седмица си купих Киа рио с наченки на ръжда по веждите. Няма желязо, което да не ръждясва, всички коли гният.

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
« Отговор #2 -: Ноември 27, 2015, 01:17:16 pm »
http://olx.bg/i2/ad/remont-na-audio-sistemata-na-kia-siyd-kia-ceed-kia-ceed-ID4XYJE.html

Питай човека за това аудио сали има решение.

kirilrz

• Разбирач ;)
  • Публикации: 214
  • още има да се учи
« Отговор #3 -: Ноември 30, 2015, 09:24:34 am »

За тихия звук на музиката отпред влизаш през опциите(setup) за настройка на предни и задни(има и леви десни) тонколони и трябва да стане.а това за регулирането на звука
 дето не работи проучи свестен майстор  по финните работи като радио който разбира и предполагам   ще го оправи
другото са бели кахъри като ръждата.аз старата кола последната година(3 години така си я държах прогнила) почти я карах само на шаси и подкалници щото не остана здрав калник от гниене-праговете тотално бяха изгнили като ми сменяха гумите ме питаха-шасито здраво ли е там да сложим крика? :) rofl

Като изгние въпросното място сменяш цялото и готово .от кръпки и пудрене няма файда след -2-3 години пак почва на същото място и пак пари.а така като изгние само веднъж на 5-6 години даваш пари
« Последна редакция: Ноември 30, 2015, 09:31:35 am от kirilrz »
да имаш девствена жена и девствена кола е най хубавото нещо на света :-)

pantulov

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 59
« Отговор #4 -: Декември 05, 2015, 05:38:43 pm »
И аз преди една седмица си купих Киа рио с наченки на ръжда по веждите. Няма желязо, което да не ръждясва, всички коли гният.
Особено опелите и австрийките  :)
« Последна редакция: Декември 07, 2015, 07:25:42 pm от pantulov »