Добре Дошли във Форума
Или аз не запитах правилно или не сте ме разбрали , става въпрос за автоматична скоростна кутия , в момента е на 80 000 км трябва ли да правя обслужване на кутията . В един пнф на дилъра за обслужването на всички модели няма нищо написано за автоматичните кутии и за това .
Цитат на: Plam_69 в Април 06, 2016, 12:50:32 pmИли аз не запитах правилно или не сте ме разбрали , става въпрос за автоматична скоростна кутия , в момента е на 80 000 км трябва ли да правя обслужване на кутията . В един пдф на дилъра за обслужването на всички модели няма нищо написано за автоматичните кутии и за това . Желателно е на 60х км да се сменя маслото в автоматичната кутия, но никой не те задължава.Всичко зависи от волята на собственика на автомобила и колко иска да експлоатира автомобила си.Същото важи и за ръзните скоростни кутии, но там интервалът е по-голям (90к км).Няма вечни масла.
Или аз не запитах правилно или не сте ме разбрали , става въпрос за автоматична скоростна кутия , в момента е на 80 000 км трябва ли да правя обслужване на кутията . В един пдф на дилъра за обслужването на всички модели няма нищо написано за автоматичните кутии и за това .