Автор Тема: Киа Соренто 2005 части за интериора и салон  (Прочетена 3580 пъти)

ffcomm

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
Здравейте,
отскоро съм собственик на Киа Соренто 2005. След основен ремонт и смяна на каквото трябваше джипката сега е като нова ... с изключение на интериора и салона. Предишния собственик е бил леко казано мърляч и много от частите по интериора си плачат за смяна.
Срещам трудности обаче да намеря каквото и да е за този модел. Като почна от дръжки (вътрешни) за вратите, разни лайсни, части по таблото, копчета, дръжки и т.н.
Ако има някой който може да ми даде сайт, адрес или какъвто и да е контакт с фирма която доставя такива неща - моля пишете.
Целта ми е да си направя джипката колкото се може по-хубава :). Малко тунинг на фасона така да се каже.

поздрави

mitio85

• Разбирач ;)
  • Публикации: 141
  • Натискането на спирачки бърка директно в джоба!!!
Re: Киа Соренто 2005 части за интериора и салон
« Отговор #1 -: Март 21, 2016, 10:42:56 pm »
Здравейте,
отскоро съм собственик на Киа Соренто 2005. След основен ремонт и смяна на каквото трябваше джипката сега е като нова ... с изключение на интериора и салона. Предишния собственик е бил леко казано мърляч и много от частите по интериора си плачат за смяна.
Срещам трудности обаче да намеря каквото и да е за този модел. Като почна от дръжки (вътрешни) за вратите, разни лайсни, части по таблото, копчета, дръжки и т.н.
Ако има някой който може да ми даде сайт, адрес или какъвто и да е контакт с фирма която доставя такива неща - моля пишете.
Целта ми е да си направя джипката колкото се може по-хубава :). Малко тунинг на фасона така да се каже.

поздрави
Жорко ракетката 0877644579 аз от него си купувам всичко има много запазени джипки!

vavelev

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
Re: Киа Соренто 2005 части за интериора и салон
« Отговор #2 -: Февруари 09, 2017, 09:03:15 pm »
Привет! Може ли да ми кажеш колко ти излезе ремонта и какъв двигател е точно бензинов, дизелов.
Аз съм с бензин 2,4 но започна страшно много да гори масло и ми казаха, че съм за основен ремонт (течове нямам никакви), който започва от 2000лв нагоре.
Благодаря предварително!

любомир

• Новак
  • *
  • Публикации: 30
соренто 2.2 дизел автомат 2010