Автор Тема: Покупка на Kia Ceed SW избор на автомобил  (Прочетена 3330 пъти)

yorcho

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
Покупка на Kia Ceed SW избор на автомобил
« -: Февруари 15, 2016, 11:16:40 am »
Здравейте,
Нов съм във форума и това ми е първата публикация. Решил съм да купувам Kia Ceed SW моделите 2008-2009, може и по-новите но всичко зависи от парите. По принцип имам предпочитания към бензиновите, но не е изключено да взема и дизел стига да ми хареса колата. В момента съм се спрял на един автомобил от mobile.bg и моля ако някой от вас е ходил да го гледа или ако има някакво мнение да го сподели:

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11445176245001420&slink=cl8pts

Това което ми каза човека по телефона, е че колата е внос от Италия през миналата година и сега я продава защото ще си купува нова кола.
По принцип другия ми вариант е да отида да си взема нещо от Германия, защото вече съм вкарвал няколко коли от там и знам процедурата.

Моля също така, ако някой си продава колата или знае някоя читава такава да сподели, за да отида да я погледна.

Благодаря ви предварително :)

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
Re: Покупка на Kia Ceed SW избор на автомобил
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2016, 09:19:25 am »
Много добре изглежда колата!  Помоли го да направите оглед в официален сервиз!

pepihan

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 62
  • 1.6 CRDI SW
« Отговор #2 -: Февруари 23, 2016, 10:33:22 am »
Здравей колега,
май месец 2015г. когато си търсих кола, я гледах тази Киа в с. Труд в една автокъща. Стоеше там няколко месеца и при огледа нещо не ме грабна. Не работеше климатика, светеше лампата на airbag, имаше забележки по салона. Най- добре е както казва колегата Митето, ако си се спрял на автомобила- проверка в сервиз. Успех!

krasengn

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #3 -: Март 25, 2016, 12:16:03 am »
Здравейте!
Дали ще се намери някой да огледа тази кола: http://www.mobile.bg/11449082645337107
Търся си нов семеен автомобил. Насочил съм се към Ceed, комби и този двигател, защото е с малък данък, икономичен и здрав. Може да споделите мнения  за цената, модела и двигателя.

pantulov

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 59
« Отговор #4 -: Март 27, 2016, 11:18:56 am »
Странно малко километри за германски автомобил, очаквах да е нещо от рода на 150-70 Хил км. Внимавай с тоя търговци там покрай Кауфланд че съм чувал че не са читави.