Автор Тема: sportage 2009 2.0 бензин  (Прочетена 6355 пъти)

sportage 2009 2.0 benz

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
sportage 2009 2.0 бензин
« -: Юли 17, 2016, 04:56:22 pm »
Здравейте , много ще съм ви благодарен , ако ми помогнете със съвет. Намерил съм един  Sportage  2.0  2009 бензин , внос Италия , някой може ли да ми каже мнение за тази кола,плюсове,минуси,често срещани проблеми,въобще всякакво инфо ще ми е от полза . Благодаря ви предварително,надявам се че повече хора ще се отзоват на молбата ми   ;D

Йонуц

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 66
  • Kia Sportage 2l 140 k.s. 2007 Benzin/ Gaz Manual
Re: sportage 2009 2.0 бензин
« Отговор #1 -: Юли 27, 2016, 03:55:26 pm »
Здрасти,

Аз карам от 10 дена една Sportage 2007 2.0 бензин и газ, мисля че е същтата кола само че е малко по стара моята. Много, много не мога да кажа освен че до сега колата много ми харесва, комфортна много. Моята е кожа вътре, черна боя с кафява кожа вътре, много запазена. Кожата дава уникално усещане и уникален вид вътре. Утре утивам да проверя газовата защото когато е на неутрална трепери доста, а не бензин го няма това нещо. И оборотите са различни, на газ 800 на бензин 1100, пак ти говоря на неутрално. Мога да пиша пак утре да ти кажа дали има проблем.

Иначе хората ми говорят много хубави неща за моята корейка, че били много здрави коли. Така че смело напред с покупката.  ok

sportage 2009 2.0 benz

• Новак
  • *
« Отговор #2 -: Август 05, 2016, 01:40:42 pm »
izvinqvam se 4e pi6a taka ,no na toq komp. nqmam bg klaviatura  >:( . Blagodarq za infoto no men me interesuva pove4e kolko e zdrav motora, pritesnqva me fakta 4e vsi4ki takiva modeli se prodavat na po 50-60 maksimum 80 hilqdi kilometra  :o :o :o imam poznat koito e kupil nova takava i e gramnal dvigatel na 90 000 !!!  A i az iskam da q pravq taxi ,zatova malko me pritesnqva, 6te i vartq mnogo kilometri.  A tvoq problem deto mi go kazva6 s1s sigurnost e ot gazta, ne e stra6no. Pi6i pak kakvo e polojenieto ,ima6 li drugi poznati s takiva koli ,i ot kade vsa6tnost q kupi ,nov vnos li e

Йонуц

• Обичам да пиша ;)
  • **
« Отговор #3 -: Август 08, 2016, 02:12:42 pm »
Здрасти колега,

На моята смених дюзите на газта, заради това правеше така колата. Не е страшно найстина но малко скъпо, 540 лева. За колата е рано да кажа нещо по сериозно, смисъл че я карам от 2-3 седмици вече само, до сега съм приятно изненаден. Мен много ме устройва колата, но имай предвид че съм се качил на тази след Пикасо 2007 дизел, френски боклук с други думи. По въпроса че искаш да я правиш такси, не мога да кажа, и чесно казано не съм виждал много таксита жип  krivogled , имам предвид че да въртиш толкова км  на ден само в градски условия, не знам как ще се държи. Моята я купих от човек, които я докара преди 2 месеца от Италия. Взех я обслужвена ( фактура за 700 лева в KIA Пловдив ), с гражданска, каско, винетка. Общо взето това ме накара мен да я взема. Иначи си е същия италиански боклук, само дето не съм се занимавал аз с тези неща, регистриране, обслужване и.т.н. Нека някое които кара същата кола от повече време да си каже, какво да очакваш. Иначи ако мога да помогна с другу само пиши. Айде успех.

sportage 2009 2.0 benz

• Новак
  • *
« Отговор #4 -: Август 13, 2016, 08:17:02 pm »
Здрасти,

Мерси за инфото,но май се отказах от този модел, не ми се рискува с този двигател. Исках да имам по атрактивна и здрава кола за такси ,не ми пука за разхода,но както ти писах ,много нови ги продават всичките и нещо ме спира  :-[ . Ще се ориентирам може би към CEED Sportwagon  или друга марка, като Шкода Октавия или пък Дачия Дъстър или и аз не знам .   :o  Проблема ми е ,че не мога да се спра на марка  >:(  ! Ще видим какво ще излезе накрая , най-вероятно съвсем друга марка  :) ! Иначе мерси и успех и на теб със Спортиджа  , ще пиша ако има нещо друго  :)

Йонуц

• Обичам да пиша ;)
  • **
« Отговор #5 -: Август 15, 2016, 10:48:47 pm »
Здрасти,

Ти се отказа точно преди да ти кажа че съм видял в Пловдив една Соренто такси хахахаха, не мога да повярвам че някое може да кара такси jeep и да му излезни сметката  ??? А пък за друга марка хората ми казват че Шкода са добри, от Дачия бягай, все пак аз съм румънец и мога да ти кажа че не е добра. Много ниско качество за малко пари, няма как да е добра комбинация. От-горе на това един колега е работил търговец в Рено и ми каза че сервиза е пълен с коли, нон-стоп. Упсех с търсенето, и помни нещо, не слушай други хора относно какво да си купуваш, купи си това което ти харесва на теб и второ не забравяй че купуваме втора рака коли, няма как да нямаме проблеми с тях, невъзможно е, въпроса е колко ще струват  ;D