Автор Тема: Киа върви ли  (Прочетена 5147 пъти)

KIA

• Новак
  • *
  • Публикации: 37
Киа върви ли
« -: Ноември 07, 2016, 10:08:04 pm »
Здравейте,пиша от името на приятел.Човека го интересува мотора 2.0 16в 128 коня как е с вървенето.Търси джип който като му натисне гаста да върви доволно да набира що годе бързо какво мислите ?

dimitrov83

• Новак
  • *
  • Публикации: 21
Re: Киа върви ли
« Отговор #1 -: Ноември 08, 2016, 11:25:13 am »
По моето скромно мнение всеки под върви ли има различни очаквания ако питаш дали тегли купето ще го тегли ако е пълничка колата и с пуснат климатик ако има не съм мн сигорен как ще се представи.

Йонуц

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 66
  • Kia Sportage 2l 140 k.s. 2007 Benzin/ Gaz Manual
« Отговор #2 -: Ноември 08, 2016, 11:26:22 am »
здрасти колега,

Аз лично карам бензин/ газ. На газ е мудна, както всеки знае. На бензин, хубав скъп бензин, направо летя  yahoo. Според мен на бензин върви добре. Ако искаш да лети взимаш BMW X6 М пакет  2016 всички екстри ( това е колата на шефа ми ) и направо летиш. Искам да кажа не очаквай нещо уникално от 128 коня все пак. 

dimitrov83

• Новак
  • *
« Отговор #3 -: Ноември 08, 2016, 11:35:02 am »
здрасти колега,

Аз лично карам бензин/ газ. На газ е мудна, както всеки знае. На бензин, хубав скъп бензин, направо летя  yahoo. Според мен на бензин върви добре. Ако искаш да лети взимаш BMW X6 М пакет  2016 всички екстри ( това е колата на шефа ми ) и направо летиш. Искам да кажа не очаквай нещо уникално от 128 коня все пак.
Колега имам познат като твоята взе я без газ тук в Варна му сложиха газ карал съм колата не знам какво е газовото и как е настроено но няма никаква разлика газ-бензин разход лятото градско 14 газ

Йонуц

• Обичам да пиша ;)
  • **
« Отговор #4 -: Ноември 08, 2016, 12:11:52 pm »
Искаш да кажеш че и газ и бензин дава 14 на сто ли? не е възможно.

Юли

• Новак
  • *
  • Публикации: 18
« Отговор #5 -: Ноември 08, 2016, 12:22:09 pm »
По моето скромно мнение всеки под върви ли има различни очаквания ако питаш дали тегли купето ще го тегли ако е пълничка колата и с пуснат климатик ако има не съм мн сигорен как ще се представи.

Напълно съм съгласен, че всеки човек има различна представа, за това дали и колко върви една кола. Според мен е най-добре първо да направи един тестдрайв, за  да е сигурен, че на него му допада вървежа, а и не само той, но и цялата кола като поведение на пътя.

dimitrov83

• Новак
  • *
« Отговор #6 -: Ноември 08, 2016, 12:55:54 pm »
Искаш да кажеш че и газ и бензин дава 14 на сто ли? не е възможно.
Не колега няма разлика или поне не се долавя във вървенето иначе 14л харчи на газ във Варна 12-12,5л на бензин извън града с 120км към 11л-11,5л газ

Йонуц

• Обичам да пиша ;)
  • **
« Отговор #7 -: Ноември 08, 2016, 01:26:30 pm »
Казах че не е възможно защото моята харчи 13 газ и 10 бензин, да не кажа че на дълъг път 500км, до Румъния, на газ само ми дава 9,5 на сто, повтарям, ГАЗ само. Тогава да се радвам че моята гори малко....

dimitrov83

• Новак
  • *
« Отговор #8 -: Ноември 08, 2016, 01:31:02 pm »
Да това 14л газ е градско Варна с климат иначе на бензин е около 10-11л.Да разхода ти е добър но поне при ниго няма разлика бензин-газ явно добре е настроена газовата

Йонуц

• Обичам да пиша ;)
  • **
« Отговор #9 -: Ноември 08, 2016, 03:13:01 pm »
Трябва да е добре настроена (Ланди има аз) защото смених дюзите преди 3 месеца и пича е настройл газовата тогава.

KIA

• Новак
  • *
  • Публикации: 37
« Отговор #10 -: Ноември 09, 2016, 11:22:23 am »
Благодаря

petyu

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 67
« Отговор #11 -: Ноември 20, 2016, 10:30:42 pm »
Въпрос на възприатие дали върви ,или не  130кс ок,но какъв е товара на този мотор. Всеки си има мнение ,ако е масивна кола или джип според мен няма как да върви кой знае колко ,само да подчертая дебело ,че аз не харесвам и не обичам спортни ниски камъноразбиващи  автомобили .
Въобще не се трогвам на резачките важно е човекът който се интересува сам да каже какво точно търси и очаква за да могат колегите да кажат и споделят меродавно мнение за да не бъде подведен колегата и сам да се орянтира към нещо ,което ще му е по мярка както се казва.
Относно ГИ препоръчвам на колегите холандските марки визирам Принс и Виале (или Вале всеми е тая ) и т.н. аз лично чувам  само добри отзиви и смятам ,че наистина си заслужават парите.