Модели автомобили > Carnival

много харчи помогнете

(1/3) > >>

v.gigov:
здравейте колеги от 3 седмици съм собственик ка KIA CARNIVAL 2.9 CRDI след ремонт на ГНП-то и дюзите ми се струва че харчи много минах 530 км.извънграцко и го сметнах че е похарчила 11-11.5 л. на сто със скорост не повече от 120 м/у 80/120 пътувах до Парачин сърбия и съм зареждал само в България 6 човека без багаж.струва ми се че е много някой може ли да помогне или да каже какво да правя.дали е от някакъв реглаж или е от нещо друго.ако може и да кажете да я закарам в някой сервиз проверен да я видят.благодаря предварително.

nikalas3773:
Здравей!
Много харчи ,наистина.
Но сигурен ли си в бензиностанцията и колко ти сипват?
Повече от 8 на 100 при това каране не е редно.
Търси майстор...

v.gigov:
колега може ли да ми дадеш някой майстор който е добър с тези коли.Незнам колко е харчила преди ремонта защото я взех така след ремонта ГНП-то е рециклирана някъде в Карлово или Калофер не съм много сигурен къде и явно не са я направили както трябва,а има и друго като и подам гас до дупка светва ми чека като отпусна педала чека гасне дали е свързано.БЛАГОДАРЯ

v.gigov:

--- Цитат на: bbbisser в Февруари 02, 2017, 11:40:20 am ---Привет !
А колко Ви е давала преди това?
P.S. И се пише " градско "! Обърнете внимание на правописа си ! Трудно разбрах смисълът на  това, което сте искал да кажете!

--- Край на цитат ---


Здравей колега все си мисля че тук сме се събрали да си помагаме а не да си гледаме правописните грешки.Ако нещо не ти харесва в правописа ми незнам изобщо защо си писал да се изтъкнеш че си по умен ли какво незнам.

Спортидж2005:
Трябва да се провери на първо време какви грешки дава, най- вероятно режима на двигателя е извън нормите. Колкото до правописа, колегата е напълно прав. Ако искаш да ти отговарят на въпросите повече хора, поне малко се старай да започваш изреченията с главна буква, да ги завършваш с точка, да слагаш запетайки, за да не се губи смисъла. Това е и въпрос на уважение към тези, които искаш да ти помогнат.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия