Модели автомобили > Други модели.

Kia Stonic

(1/3) > >>

koko95:
Като бъдещ собственик на такъв автомобил и липсата на тема за него нито пък раздел реших да пусна тема , надявам се да има повече собственици на тези малки SUV-чета.
Като цяло за пазара тук в Испания този модел се предлага в 3 нива на оборудване и 3 различни двигателя 2 бензинови и един дизелов.
Нивата са Concept , Drive и Tech.
Двигатели:
1.0 T-Gdi 120кс новият 3 цилиндров двигател на марката.
1.2 CVVT 84кс
1.6 CRDi 110кс

Ако смятате темата за неудачна я изтрийте

Treach:
Наскоро гледах българско ревю на модела в един сайт и ми хареса. Хареса ми това, че е предимно градска кола, но става и за дълъг път - стига да не търсиш нещо сериозно, нали...Това са от тези модерни последните години кросоувър модели. Естествено не ми хареса цената - над 40 000 лв. излиза варианта с най-високото оборудване. Но ако ще е гарга да е рошава.
Та някой има ли вече преки впечатления от колата?

TeddyM:
Привет :)

И аз вече очаквам новото попълнение Стоник (в момента офертата от Киа е на цената на текущия модел се получава Фейслифт-а от 2021). Поръчах и Mild Hybrid технологията, стори ми се разумно решение за автоматик  :-[ Въпреки, че явно темата не е била активна скоро, някой със Стоник да сподели впечатления от активно ползване?

Приятен ден!

eolbg:
1.0/120кс бензин, автоматик ... 7000км от Юни насам ... нямам забележки ама и тя си ми е още нова и още й се радвам
Нещото което ми се искаше да имам е адаптивен круиз контрол и система за автоматично спиране ... ама това липсва в модела.
Android Autо - имах по-високи очаквания, но ...  и пак - то си е до технологията, не е до автомобила. Вградената навигация се справя чудесно за момента
Ако трябва да "намеря кусур" бих посочил багажника (не е нивото на бронята ами е тип корито) и липса на ... online interaction via (virtual) SIM/phone/Internet.
Доволен съм.

TeddyM:
Звучи супер :)

Във фейслифт-а, който чакам, уж част от тези неща ги има, или поне версия на тях. За АА дори и от дилъството ми отговориха, че не са сигурни дали ще бъде безжична връзката  :) Като я поръчах и я 'сглобявахме' още нямаше дори официална публична информация за нея, та е малко като коледен подарък, като дойде ще открия какво има под опаковката!

Приятен ден :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия