Добре Дошли във Форума
ПП искам да ви питам, някъде бях гледал че на борд компютъра индикира като имаш изгоряла крушка.
Аз само едно не можах да вдяна ... нали тази система следеше налягането в гумите ?!? Защо аджеба ти беше нужно да караш и оня пишлигар да ги проверява като системата е за това ?Може и да бъркам за функционалността и де ... обяснете ако съм в грешка.
Много кофти работа!На мен пък вчера на ОМВ на изхода от София по ботевградско пак един такъв убавец решил да ми измие стъклата и днес отивам да я мия на авто мивка и кво мислите удрано стъкло побеснях ама късно
миналата седмица си гледам на задната врата една приятна бяла линийка (колата е сива) и си викам някой ме е минал с ключа ама беше бая мръсна. Преди 3 дни отидох да я измия и кво да видя от началото на задната врата почти до края плътна бяла 4ерта като под и над нея приятно задрано също си открих и на задната броня още едно такова произведение и направо ми се ревеше като се има предвид че е на 1500 км
аз да попоитам ако искаш да има 2ри чифт джанти с гуми 4 вентила по 170 лв. ли трябва да си купиш